Zomerspelen

Zweten bij de 4e avond Zomerspelen: forehand and backhand only

Op een van de warmste dagen van het jaar werd de vierde ronde van de Zomerspelen gespeeld. Deze avond werd ‘fore and backhand only’ gespeeld. Er mocht tijdens de game alleen forehand of alleen backhand gespeeld worden. Dit werd door veel spelers onderschat en zij vonden het achteraf best lastig. Ondanks de hitte en het lastige spel werden er veel leuke en spannende wedstrijden gespeeld.

Vanwege de hitte werd er niet een grote poule gespeeld maar twee kleine poules (twee 5-kampen) en maar twee games per wedstrijd. Na de poules werden nog beslissingswedstrijden voor de bekers gespeeld. Nadat alle stofwolken en zweetdruppels waren opgetrokken had Wianka voor een tweede keer deze zomerspelen de 3e plaats te pakken. Dennis had zich ten opzichte van vorige week een plaatsje verbeterd naar het zilver en Frans bleek deze week het beste te zijn met alleen forehand of alleen backhand spelen.
Doordat Josef helaas buiten de prijzen was gevallen heeft Wianka haar voorsprong uitgebouwd voor de wisselbeker. Gaat het haar lukken om deze voorsprong vast te houden?

Volgende week dinsdagavond 18 augustus – 20:00 uur

Volgende week spelen we Varia-tafels. Iedere tafel zal anders zijn en zijn eigen spel hebben. Meedoen? Stuur even een mail naar taverzo2020@gmail.com en tot op een van aankomende zomerse dinsdagavonden!

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter