Zomerspelen 2020 bij Taverzo

De lente is voorbij. De lente was stil. De zomer is begonnen. De zomer komt tot leven, oftewel… tijd voor onze zomerspelen 2020. Na maanden zonder tafeltennis eindelijk het goede nieuws dat we weer mogen. Net op tijd om weer op warme zwoele dinsdagavonden aan de bak te gaan met een variatie aan spelvormen. Bovendien is het ook nog eens ons eerste jubileum na vier mooie eerdere edities. Hierbij dan ook direct de mededeling dat we er wederom een leuke serie van gaan maken!

Ook dit jaar hebben we zes leuke dinsdagavonden met verschillende onderdelen. Er zijn er prijsjes te verdienen per avond en natuurlijk de eeuwige roem door het winnen van de grote wisselbeker. Toch zullen we deze editie een aantal wijzigingen doorvoeren zoals het voldoen aan de coronaprotocollen, elkaar geen handjes geven voor en na de wedstrijd, niet meer spontaan binnenlopen in de Taverzône en er is dit jaar ook helaas geen dubbelpret. Gelukkig kan er veel wel en wat we precies voor jullie in petto hebben blijft nog even geheim, maar in de volgende post meer hierover! Uiteraard vinden we het hartstikke leuk als jullie weer meedoen. Reserveer alvast de volgende dinsdagavonden in de agenda’s: 21 en 28 juli, 4, 11, 18 en 25 augustus. We beginnen gewoon om 20.00 uur, maar anders dan bij de vorige edities moeten je je vooraf aanmelden per e-mail op het volgende adres: taverzo2020@gmail.com

Verder geldt een maximum van 20 deelnemers per avond op volgorde van aanmelding. Tafel reserveren is niet nodig, dat hebben wij alvast gedaan!

Hopelijk zien wij jullie snel weer terug in de Taverzône en vergeet niet om je aan te melden of eventuele vragen te stellen via taverzo2020@gmail.com.

Sportieve groeten, 

Remco en Frans

 

tekst: Remco Brandenburg

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter