Woensdag 4 sept gratis inloopspreekuur fysio bij Taverzo

Last van een blessure of heb je vragen ter preventie? Kom dan aanstaande woensdagavond 4 september tussen 19.30 en 20.30 uur naar het inloopspreekuur bij Taverzo in onze eigen zaal. Merijn de Kievit van fysiotherapiepraktijk Optimum Zoetermeer is dan aanwezig om vragen te beantwoorden van onze leden. Het inloopspreekuur wordt gratis aangeboden door Optimum Zoetermeer. 

In het voorjaar van 2019 begeleidde Merijn de Kievit van Optimum al een aantal jeugdleden van Taverzo bij een fysiek trainingstraject. Dat beviel goed en daarom gaan we samen ook in 2020 weer zo’n traject starten. Als je interesse hebt om mee te doen dan kun je bij hoofdtrainer Sven Groot via sven@taverzo.nl meer informatie opvragen.

Zie ook onze eerdere berichtgeving over het fysieke trainingstraject.
http://www.taverzo.nl/taverzo-start-fysiek-traject-in-samenwerking-met-optimum-zoetermeer/
Na het eerste fysieke trainingstraject is de wens uitgesproken om eenzelfde traject ook in 2020 weer te starten. Optimum Zoetermeer en Taverzo willen graag langdurig met elkaar gaan samenwerken.

Merijn de Kievit richt zich bij Optimum op medische trainingstherapie bij revalidatie na een operatie en hij is trainer bij de rugschool van Optimum. Merijn de Kievit heeft voorheen ook gewerkt als fysiotherapeut in de jeugdopleiding bij voetbalclub ADO Den Haag en begeleidde daar de talenten op fysiek gebied. 

www.optimumzoetermeer.nl

foto: Merijn de Kievit van Optimum Zoetermeer
fotocredits: Optimum

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter