Winnen doe je met de verkoop van ‘Grote Clubactie-loten’

De Grote Clubactie om loten te verkopen voor Taverzo is inmiddels zo’n twee weken bezig en er zijn al flink wat loten gekocht én verkocht door onze leden. Een heleboel jeugdspelers zijn langs de deuren geweest, de barmedewerkers maken handig gebruik van hun dienst om loten te verkopen, de ‘overdagtafeltennissers’ hebben heel wat loten gekocht en ook onze bestuursleden waren te porren om bij diverse jeugdspelers clubloten te kopen. En… tijdens de jeugdtrainingen van onze trainer Sven Groot mag de jeugdspeler die het eindspel wint nog een lot verkopen aan onze voorzitter. 

Kortom, er gebeurt heel veel rond de Grote Clubactie.

Lotenverkopers kunnen mooie prijzen winnen

Niet alleen lotenkopers maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-, ook de lotenverkopers kunnen mooie prijzen winnen. Zo is de hoofdprijs voor onze beste lotenverkoper een cadeaubon van Game11 ter waarde van € 200,-. Ook kun je privétrainingen winnen van onze toptrainers! Bovendien krijgt iedere verkoper een consumptiemunt (te besteden bij Taverzo) per 10 verkochte loten.

Boekje vol?

Is je boekje vol? Lever deze dan in bij Taverzo mét je naam erop (grote doos op de bar). Als je nog meer loten wil verkopen dan kun je een nieuw boekje vragen bij een van de trainers of André de Knegt (andredeknegt@ziggo.nl)

tekstbijdrage: Sven Groot

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter