Wat een gezelligheid op het Taverzo Winterkamp 2018

Van vrijdag 28 december t/m zondag 30 december vond het Taverzo Winterkamp plaats. 24 jeugdspelers hebben enorm genoten van de trainingen, activiteiten en de gezelligheid onderling. We kunnen met recht zeggen dat deze editie zeer geslaagd is! Hieronder een verslag van het weekend.

Vrijdag
Om 10 uur startte het kamp met een welkomstwoord, niet veel later startte de 1e training van het kamp. Na een pittige warming-up ging iedereen aan de slag achter de tafel en werd er lekker getafeltennist. Alle spelers hebben naast de groepstrainingen ook persoonlijke aandacht gekregen bij de meerbaltafels. Na 2,5 uur training was het tijd om lekker te lunchen. De jeugdcommissie had heerlijke oliebollen gehaald en lekkere broodjes. Na de lunch stond er weer een training en een individueel toernooi gepland, veel tafeltennis dus op dag 1. Na het toernooitje werden er overheerlijke pizza’s bezorgd en heeft iedereen lekker gegeten.

Tijdens het Taverzo Winterkamp wordt er niet alleen getafeltennist, er stonden een aantal hele toffe activiteiten op het programma. Op vrijdagavond werd de zaal omgebouwd tot een speelveld voor Archery Attack. De deelnemers kregen een toffe workshop die gevolgd werd door teamwedstrijden. Zowel jong en oud genoot zichtbaar!  Na de workshop ging iedereen douchen en de rest van de avond was het tijd voor spelletjes. Nadat de jongeren op bed lagen mochten de 15-jarigen nog even hangen in de kantine voordat ook zij richting de slaapzaal moesten. De avond werd gezellig afgesloten door wat karaoke met de groep.

Zaterdag
Om 08.30 uur ging de muzikale wekker voor de spelers, tijd om op te staan. Een aantal hadden daar zichtbaar moeite mee, dat krijg je als je besluit pas om 05.00 uur de oogjes dicht te doen. Na een overheerlijk ontbijtje met harde broodjes en croissantjes was het weer tijd voor 2 trainingsessies gevolgd door een dubbeltoernooi waar tussendoor nog even gedanst werd op het ‘’’links en rechts’’ van de snollebollekes.

Zaterdagmiddag ging de groep lopend naar Boxing club Zoetermeer voor een heuse kickboksclinic. Onder begeleiding van 2 professionele trainers kregen de deelnemers de technieken van het stoten en trappen uitgelegd en als afsluiting konden ze tegen elkaar sparren in de ring. Zaterdagavond kwam Kelvin (het broertje van Sven) langs met zijn VR apparatuur. Als onderdeel van een 4-kamp ervaarden de deelnemers de VR wereld. Ook werd er gevoetbald, Ultimate Table Tennis gespeeld en bordspelletjes gedaan. Een geslaagde avond!

Zondag
Op zondag ging de wekker eveneens om 08.30 uur. De nachtrust was beter dan die van de avond ervoor, bijna iedereen was weer fris en fruitig. De leftovers werden opgemaakt tijdens het ontbijt en iedereen maakte zich klaar om te gaan zwemmen. Met wat hulp van enkele ouders vertrok de groep richting het zwembad in Pijnacker, daar kon iedereen bijkomen van een druk weekend vol met activiteiten. Tussendoor nog even met zijn allen een patatje gegeten en om 13.30 uur vertrok de groep weer naar Taverzo, waar de ouders hun kinderen kwamen ophalen.  

Het was weer een ontzettend leuk en geslaagd kamp, op naar volgend jaar! Taverzo bedankt de vrijwilligers die er weer een geslaagd evenement van hebben gemaakt:

Trainers: Sven Groot, Ron Vollebregt, Robin Groen, André de Knegt, Bas Douma en Daniella v/d Raaf.
Jeugdcommissie: Leonie en Ard Bardendse

tekst: Sven Groot

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter