Vrijwilligersbijeenkomst Taverzo 23 mei

Het bestuur waardeert de inzet van alle vrijwilligers en wil hierbij alle vrijwilligers uitnodigen om dinsdag 23 mei a.s. om 20:00 uur aanwezig te zijn bij Taverzo. Tijdens deze bijeenkomst wil het bestuur uitleg graag geven over de nieuwe werkwijze en ook graag van jullie horen wat er bij jullie als vrijwilliger leeft! 

Inmiddels zijn wij bijna anderhalf jaar gevestigd in onze mooie nieuwe speelzaal. Dit heeft ook een hoop veranderingen met zich meegebracht, zoals onder andere een andere manier van afsluiten en bijbehorende controles, een nieuw kassasysteem en dergelijke. Achter de schermen is het bestuur bezig om alles beter en makkelijker inzichtelijk te maken voor de vrijwilligers. Hierover willen wij graag nadere uitleg geven. 

Daarnaast zullen er meerdere bestuursleden aanwezig zijn, die graag jullie terugkoppeling ontvangen over wat er goed gaat en wat er beter kan.

Oorspronkelijk hadden wij als bestuur deze bijeenkomst gepland op 9 mei en is dit bij enkelen van jullie ter ore gekomen. Echter door de vakantieperiode hebben wij dit niet tijdig genoeg kenbaar kunnen maken en om zoveel mogelijk vrijwilligers aanwezig te kunnen laten zijn, is er besloten om de bijeenkomst te verplaatsen naar 23 mei.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 23 mei!

Jacob, Bart, Elsbeth, Edgar, Eric en Freek 

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Norbert Harmanus / 7 mei 2017 om 17:28

    Staat genoteerd.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter