Vijf Taverzo spelers naar kwartfinale NJM

Zondag 7 oktober werd bij Docos in Leiden en Alexandria ’66 in Rotterdam door een behoorlijke groep Taverzo spelers gestreden om een plaats in de kwartfinale van de NJM. In totaal wisten 4 spelers zich te plaatsen, met nog enkele spelers die hoog op de reservelijst staan.

Bij de jongens junioren was de grootste groep deelnemers, eerder kwamen er een aantal ook al in actie tijdens de eerste afdelingsronde. Jarmo Lanza en Jelle van Popta behaalden een 2de plaats in de poule en streden samen met Benjamin Slijper (Doing en competitie bij Taverzo) in een 3-kamp om nog 2 plaatsen in de kwartfinale. Jelle verloor helaas zijn beide partijen wat betekende dat Jarmo en Benjamin zeker zijn van deelname in december. Jelle staat eerste reserve en heeft bij afmelding grote kans om alsnog in actie te komen.

Andere resultaten bij de jongens junioren waren een derde plaats in de poule voor Maikel Saritas, een 5de plaats voor Sidney van der Leij en Tim van der Lans eindigde als 6de in zijn poule.

Bij de kadetten kwam Vincent van der Velden in actie. Hij werd 4de in de poule en kreeg in een play-off de kans zich alsnog te plaatsen voor de kwartfinale. Met een 3-1 overwinning op Marnix Appeldoorn mag ook Vincent in December afreizen naar Almere.

Jurre Schaafsma kwam in actie bij de pupillen en behaalde met 1 winstpartij een 7de plaats, hiermee is hij eerste reserve vanuit de afdeling West.

Bij de meisjes welpen kwamen maar liefst 3 Taverzo meiden in actie. Sarah werd tweede in de hoogste poule en plaatste zich direct voor de kwartfinale. Gaby Molenaar deed het ook goed en eindigde in de top 4 (en is nu eerste reserve) en Ilonka van Schie werd 6de.

Jayce van den Berg, Mike de Vos en Ethan van der Velden (traint bij Taverzo, competitie bij ATTC) kwamen bij de jongens welpen in actie. Ethan won de poule en Jayce behaalde een 3de plaats, zij gaan allebei in december naar Almere. Mike mocht als invaller aantreden en genoot volop van het tafeltennissen, helaas wist hij geen partijtje te winnen.

Zondag 2 december wordt de kwartfinale van de NJM in Almere gespeeld. Dan komen andere Taverzo spelers Gabrielius Camara, Yakup Yildizlar, Djen Bakx en Nynke de Knegt voor het eerst in actie.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter