Verkopers Grote Clubactie in het zonnetje gezet

De jeugdige verkopers die voor Taverzo loten van de Grote Club Actie hebben verkocht waren afgelopen vrijdagavond 20 januari uitgenodigd om gezamenlijk een hamburger met patat en een drankje te nuttigen. Als dank voor bewezen diensten.

De friet en de hamburgers werden fantastisch bereid door Cora en Swen, want iedereen vond het heel erg lekker.

Nadat iedereen voldoende had gegeten was het tijd om de lotenverkopers met de meeste verkopen extra in het zonnetje te zetten.

Dank zij de sponsors konden 5 lotenverkopers een prijs in ontvangst nemen, variërend van een batje tot een trainingsjack of een shirt met broekje van Taverzo.

Daarna was er de gelegenheid om met Stephan van het eerste herenteam een rondje rond de tafel te doen en een balletje te slaan. Jammer genoeg kwam Martin ziek terug uit Hongarije en moest Stephan het alleen doen. De lotenverkopers hadden het echter heel erg naar hun zin en konden naar hartenlust Stephan door middel van keiharde smashes proberen te passeren. Ook legde Stephan uit hoe je het best kunt smashen. Ondanks dat Stephan het alleen moest klaren was het een fantastische clinic, Stephan nogmaals hartelijk bedankt.

Al met al een heel geslaagde afsluiting van de Grote Club Actie 2016.

Tot volgend jaar als wij gaan proberen nog meer loten te verkopen.

 

 

tekst: Cora

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter