Van zweet naar handdoek!

Afgelopen dinsdag was alweer de vijfde avond van het vijfde jaar van de zomerspelen. Varia stond op het programma en om tradities zo nu en dan te doorbreken hebben we niet met allerlei slagwerk gespeeld, maar de varia aangebracht op de tafels. Na een zeer warme vierde avond hebben we dan ook extra handdoeken meegenomen en daarmee verschillende tafelvormen gemaakt. Ook de deelnemers hebben wederom de handdoek niet in de ring gegooid en gewapend met het eigen batje de strijd weer opgezocht.

Er zijn veel rondes gespeeld op veel verschillende tafels en het resulteerde in een spannende strijd waarin de meesten erg aan elkaar gewaagd waren. Voor de derde prijs was er dan ook een beslissingswedstrijd nodig waarmee Gerko het brons veroverde. De tweede plaats met het zilver was met een punt verschil net voor Dennis en duidelijk de sterkste was Frans.

Naast de dagzeges is er ook wederom strijd geleverd voor de grote wisselbeker en zijn er weer de nodige punten verdeeld. Met nog één avond te gaan lijkt de verwachte strijd tussen Wianka en Jozef naar een climax te gaan. Voor jullie overzicht hierbij de top 3 van de tussenstand:

  1. Wianka 40 punten
  2. Jozef 33 punten
  3. Dennis 26 punten

Volgende week is alweer de laatste avond van de zomerspelen en traditiegetrouw hebben we dan weer een handicaptoernooi in aanloop naar de competitie. Laatste kans voor de dagprijzen en natuurlijk de uitreiking van de grote wisselbokaal. Tot volgende week en voor degenen die zich nog niet aangemeld hebben: Stuur een berichtje naar taverzo2020@gmail.com

Tekst en foto speelzaal: Remco Brandenburg

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter