Van het bestuur okt. 2022, met uitnodiging voor ALV

Ook deze maand is er vanuit het bestuur weer voldoende te melden aan alle leden en betrokkenen bij Taverzo. Woensdag 2 november bestaat Taverzo 60 jaar en door de  gedreven aanpak van Harald Hanemaaijer hebben we vele inschrijvingen voor het clubkampioenschap 2022 op deze avond. Tijdens deze avond willen we dan ook samen op een feestelijke én sportieve manier onze 60e verjaardag vieren.

Benoeming penningmeester op een buitengewone ALV 2 november 19:30 uur

Voorafgaand aan de clubkampioenschappen willen we jullie vragen om om 19:30 uur aanwezig te zijn bij een buitengewone algemene ledenvergadering (ALV) met slechts één onderwerp op de agenda en dat is de verkiezing van de penningmeester. Het bestuur draagt Vanessa Ballering voor als bestuurslid in de rol van penningmeester. Vanessa is moeder van jeugdlid Coen Ballering en vertelt “Ik heb nog een zoon van 17 die heel goed kan tafeltennissen maar helaas geen lid wil worden. Ik hoop dat hij zich nog een keer zal bedenken. Ik ben financieel manager op een health- en sportclub en doe dit werk al zo’n 25 jaar. Ik heb me aangemeld als penningmeester om twee redenen. Ik vind het erg leuk om me met financiële zaken bezig te houden en ik ervaar Taverzo als een gezellige vereniging met leuke mensen. Ik hoop dan ook veel mensen te leren kennen bij de club.”

Eventuele tegenkandidaten kunnen zich uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan de ledenvergadering melden bij de secretaris van het bestuur via mail secretaris@taverzo.nl

Overige jubileumfestiviteiten verplaatst naar voorjaar 2023

Afgelopen week hebben we moeten concluderen dat de voorgenomen festiviteiten op 5 november in de startblokken staan, maar nog net wat extra tijd nodig hebben om het echt goed te doen. Zo hebben we vrijwilligers gevonden die zich gaan inzetten voor een reünietoernooi voor oud-leden en leden, zal Michal Murawski een ware tafeltennisshow gaan verzorgen met Jonah Kahn en is Disco La Piovra bereid gevonden een feestavond te voorzien van dansbare muziek. Mede door de toch weer oplaaiende corona- en griepinfecties hebben we daarom besloten uit te wijken naar het voorjaar 2023. Als we alle agenda’s van de betrokkenen hebben gecontroleerd zullen we de nieuwe datum voor de festiviteiten aankondigen.

Clubshirts

Iedereen die een clubshirt heeft besteld is als het goed is ook al persoonlijk op de hoogte gebracht. Onze partner en sponsor Game11 heeft helaas niet voldoende voorraad bij Butterfly kunnen bemachtigen, waardoor we nog heel even moeten wachten op de levering van onze bestelling.

Fietsenstalling

Meer en meer mensen zijn de hal (algemene ruimte) gaan gebruiken als fietsenstalling. Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken gebruik te maken van de fietsenstalling vóór het pand. Er zijn ruimschoots genoeg stallingsbeugels aanwezig zodat sloten ook daaraan kunnen worden bevestigd. Graag vragen wij begrip voor dit verzoek.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter