Uit de oude doos (5)

We zitten in 2011. Niet lang voordat de wereldkampioenschappen tafeltennis in Nederland in de Ahoy van start zouden gaan. Bij Taverzo werd in samenwerking met afdeling West een WK-clinic georganiseerd om ook publiciteit te genereren voor de breedtesport.

Het was die middag een gezellige drukte. Nathan van der Lee en Casper ter Luun waren de gasttrainers, er stonden wedstrijdjes op het programma en er werd van alles uitgelegd. De deelnemers mochten ook even tegen Nathan en Casper spelen. En zoals je op de onderste foto kunt zien, ze kregen niet alleen van de deelnemers maar ook van deze jonge scheidsrechter flink tegengas.

Het laatste onderdeel van de middag was hard smashen. Of zacht smashen. Of heel hard smashen naast het meetapparaatje. Het was een van de eerste keren dat we bij Taverzo zo’n snelheidsmeter in huis hadden. Even geleend. Good old Sven Groot sloeg echter zo hard dat het ruitje brak. Gelukkig had iedereen het al een paar keer geprobeerd en daarmee kwam een mooie middag ten einde.

foto’s: Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

2 Reacties

  • Lisanne van Rooijen / 29 april 2020 om 23:40

    Sven sloeg hier zo ongelofelijk hard raak! Haha.

    Beantwoorden
  • Ruud van Graafeiland / 30 april 2020 om 07:56

    Elwin Huiden en Arjan 🙂

    Beantwoorden

Laat een reactie achter