NJM 2019 deelnemers

Tweede ronde jeugdmeerkampen (NJM)

Op 13 oktober werd de tweede ronde van de Nationale Jeugdmeerkampen (NJM) gespeeld bij Vriendenschaar in Gouda en Alexandria in Rotterdam. Jayce, Ethan, Jurre, Vincent, Wessel, Jeroen, Tim, Sidney, Mike, Gaby, Ilonka, Sarah en Tanisha deden namens Taverzo mee aan deze ronde van de meerkampen.

Jongens:

Vroeg in de morgen gingen de auto’s al richting Gouda. Bij de junioren kwamen Jeroen, Wessel, Tim en Sidney in actie. Jeroen wist één pot te winnen, maar dit was helaas niet genoeg om door te gaan naar de landelijke ronde in Almere. Tim en Wessel speelden in dezelfde poule en wisten beide drie wedstrijden te winnen, ook voor hen was dit niet genoeg om door te mogen naar Almere. Sidney heeft in zijn poule vier wedstrijden gewonnen en jawel, door naar de landelijke ronde in Almere!

Bij de kadetten kwam Vincent in actie. Van de zes wedstrijden wist hij er vier te winnen en ook voor hem was dit voldoende om door te mogen naar de volgende ronde van dit toernooi.

Bij de pupillen speelden Jayce, Ethan en Jurre in dezelfde poule. Jayce en Ethan wisten respectievelijk drie en vier potjes te winnen en waren daarmee geplaatst voor de volgende ronde van de meerkampen! Jurre kwam helaas niet zo goed op gang en deze ronde was voor hem dan ook het eindstation.

Bij de welpen speelde Mike mee. Hij kwam wat laat op gang en begon met drie verliespartijen, maar herpakte zich goed en wist zijn laatste twee potjes te winnen. Op een onderling resultaat tussen drie spelers kroop Mike door het oog van de naald en ook hij mag op 1 december meespelen in Almere!

De jongens hebben het erg leuk gehad met elkaar en veel geleerd!

Meisjes:

Bij de junioren speelde Tanisha mee. In een poule van vier meisjes wist zij overtuigend eerste te worden door slechts twee games af te staan. Daarmee mag ook Tanisha meespelen in Almere.

Bij de pupillen speelden Gaby, Sarah en Ilonka. Sarah wist zonder wedstrijdverlies de poule te winnen en mag dan ook door naar de volgende ronde. Gaby wist in dezelfde poule één partij te winnen, maar helaas was dit niet voldoende om door te mogen naar de volgende ronde. Ook Ilonka wist haar poule overtuigend te winnen, maar verloor de vervolgronde om door te mogen naar de volgende ronde. Voor Gaby en Ilonka was dit daarmee het eindstation.

Leuk dat de ouders Daniëlla even op de hoogte hielden en foto’s toestuurden. Wij willen alle ouders die deze dag mee zijn geweest bedanken evenals de coaches; Ron, Dennis, Patrick, Jesse & André.

Op 1 december is de volgende ronde. De volgende spelers zullen dan in actie komen: Djen, Gabrielius, Nyncke, Shuo, Jayce, Ethan, Sidney, Vincent, Mike, Tanisha & Sarah.

tekst: Daniëlla van der Raaf

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter