Een gezellige avond…
Strijd tussen de teams…
Een kans om te laten zien hoe goed de samenwerking is…
Ook als het niet om tafeltennis gaat…
Leuke uitdagingen…
Een lekkere maaltijd…
Een mooie prijs voor de winnaars…
Dit zijn de ingrediënten van de seizoensafsluiting voor de jeugd. We verwachten alle competitie spelende jeugdleden* op vrijdag 20 april van 17.00u tot 20.00u bij Taverzo. Daar zullen team 1 t/m 11 met elkaar de strijd aangaan. Tijdens de spellen die worden gedaan, gaat het om onderlinge samenwerking en natuurlijk plezier. Voor een maaltijd en drankjes zal worden gezorgd.
Daarnaast is er tijd om vrij te spelen, een potje tafelvoetbal te spelen of te darten. Natuurlijk kun je ook zelf een leuk spel meenemen. De meeste kosten zullen worden gedragen door Taverzo. Wel vragen we van iedere deelnemer een kleine bijdrage. Maak uiterlijk 13 april €3,- over op rekeningnr NL08RABO0110527240 t.n.v. Taverzo o.v.v. van voornaam en teamnr.
Mocht je niet kunnen, dan horen we dit ook graag. We gaan er immers vanuit dat alle competitiespelers komen. Ben je verhinderd en wil je je afmelden, stuur dan ook even een mailtje. Ook als je een dieet volgt of een bepaalde voedingsallergie hebt, horen we dit graag.
Tot dan!
De jeugdcommissie
* Ook niet-competitie spelende jeugdleden kunnen zich opgeven. We maken dan teams met andere recreatieve spelers of je kunt aansluiten bij een bestaand team, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Vermeld in dat geval bij je overschrijving naast je voornaam ‘recr’.
close

Taverzo nieuwsbrief