Taverzo ‘winterkamp’ weer geslaagd!

Van 28 t/m 30 december was Taverzo het decor van het jaarlijkse winterkamp. Ditmaal deden er 23 jeugdspelers mee en bestond de begeleiding uit 6 vaste begeleiders. Iedereen heeft het ontzettend naar hun zin gehad.

Op woensdag 28 december ging het kamp van start. Om 09.00 uur verzamelde iedereen zich bij Taverzo, bij binnenkomst kreeg iedereen een gaaf Butterfly kampshirt van Game11. Na een korte uitleg kon er gelijk gestart worden met de trainingen. Er stonden diverse thema’s op de planning: Voetenwerk – Service & Ontvangst – Opening & Topspin. Een vol programma dus.. Na een aantal uur hard zwoegen moesten de maagjes gevuld worden. Op dag 1 werd dat gedaan met frietjes, kroketten en frikandellen. Met dank aan de ouders van Sidney die samen met chef-kok Swen Brinkerink dit culinaire avondeten hadden verzorgd. Ook danken we de familie Lanza, zij hadden net als vorig jaar weer voor alle boodschappen gezorgd. Na het eten was het tijd voor fun-games: grote tafels, kleine tafels, tafels met gaten, rare batjes etc. De resterende tijd van de avond kregen de deelnemers tijd voor zich zelf, de een ging voetballen en de ander ging bordspelletjes spelen. Toen het eenmaal bedtijd was moest iedereen een slaapplek op gaan zoeken.

Op donderdag 29 december ging de wekker weer vroeg. Alle deelnemers hadden natuurlijk een rustige nacht achter de rug… Dus vol energie stonden zij aan de start van de Shuttle Run.. Ondanks de korte nacht rende iedereen tot het uiterste en zijn er goede resultaten behaald. Kamptrainer Stephan Tromer rende ook mee en haalde zelfs trap 16, toen hield de muziek op. Iedereen kreeg even een korte pauze, daarna was het alweer tijd voor de volgende training. Voor dag 2 had Taverzo versterkingen geregeld, Maaike Dekkers kwam net als vorig jaar ook weer een dag meedraaien. Taverzo trainster Renske sloot later in de middag aan! Het thema in de ochtend was tactiek, in de middag kregen de deelnemers ‘’personal training’’. Anderhalf uur lang 1 trainer op 4 spelers, de spelers waren de regisseurs en mochten zelf bepalen wat zij wilde gaan trainen. Laat in de middag was het tijd voor een hapje eten, ditmaal niet bij Taverzo maar bij Pavarotti! Een pizza- pasta restaurant waar de deelnemers konden genieten van een lekkere maaltijd. Extra dank hierbij gaat uit naar voorzitter Jacob de Boer, hij heeft dit etentje namens zijn bedrijf Tamse Interieurbouw geheel gesponsord. Eenmaal terug op de vereniging moest iedereen natuurlijk even uitbuiken, op het programma stond een workshop mentale training en een workshop wedstrijdanalyse. De deelnemers werden in twee groepen verdeeld en hebben beide workshops aandachtig gevolgd. In de avond stond Expeditie Robinson op het programma! De groepjes hebben 4 proeven moeten doorstaan waarbij ze puzzelstukjes konden winnen. In de finaleproef hadden zij deze puzzelstukjes nodig en gaf dat een voorsprong die ieder team goed kon gebruiken. In de finale was het team ‘’ De Euroknallers’’ uiteindelijk het snelste, zij hebben de expeditie gewonnen.

De laatste dag alweer, vrijdag 30 december. De spelers en de begeleiders hadden toch wel wat moeite met opstaan, na een lekker ontbijtje kon er gestart worden met het tafeltennistoernooi in dubbelvorm. Iedere ronde speelde je weer met iemand anders samen, het laatste beetje energie kon hier goed gebruikt worden. Na afloop was het tijd voor de grote schoonmaak, de bende van ellende stortte zich op het opruimen en schoonmaken van de zaal en de kantine. Toen alles schoon was kon er gestart worden met alweer het laatste onderdeel van het programma. Zwemmen! Tijd om lekker te dobberen, de begeleiders konden zich eventjes ontspannen (ahum…) Na anderhalf uur zwemmen was het tijd om weer naar Taverzo te gaan, daar stonden de ouders al klaar om hun kind weer op te halen. Het waren weer drie te gekke dagen waarin iedereen ontzettend hard heeft getraind maar ook ontzettend veel lol heeft gemaakt. Tot volgend jaar!

De 6 vaste begeleiders:
Esther Janssen, Wianka Overbeeke, Jesse Pelle, Stephan Tromer, Swen Brinkerink & Sven Groot.

De deelnemers:
Bradley, Dennis V, Jeroen, Jelle, Ron, Wessel, Jarmo, Robin, Jayce, Hugo, Yo, Aryan, Bas, Sidney, Maurice, Ilonka, Jason, Koen, Liset, Maikel, Pranoti, Jeffrey, Dennis van N.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter