Taverzo Open viert vierde editie met 165 deelnemers

Het eerste weekend van 2019, zaterdag 5 en zondag 6 januari, stond al voor het vierde jaar op rij in het teken van de Taverzo Open. Tijdens het hele weekend kwamen er in totaal 165 deelnemers uit heel het land in actie. Hoogtepunt was de zondag met 110 deelnemers.

Ook aandacht voor de startende spelers
Op zaterdag werd er door 55 jongen spelers volop getafeltennist in de vijf klasse. Voor het eerst was er dit jaar een klasse voor starters waarin spelplezier voorop stond. In totaal negen spelers, de jongste was pas vijf jaar oud, begonnen hun dag met een circuitje met spelletjes. Na een korte lunch werd ook hun toernooi afgesloten met wat wedstrijdjes. Mede dankzij de ondersteuning van Van Dongen Uitvaartzorg konden deze extra activiteiten georganiseerd worden.

In de overige categorieën werd gestart in poules waarna alle spelers nog in actie kwamen om alle plaatsen in het toernooi uit te spelen. Om 16.15 uur waren alle wedstrijd afgelopen en was het tijd voor de prijsuitreiking. Taverzo kon op twee manieren positief terugkijken op deze dag: de organisatie verliep op rolletjes en ook wist menig Taverzo spelers in de prijzen te vallen in de verschillende klasses.

110 deelnemers op de zondag
Hoogtepunt van het toernooiweekend is de zondag. Al sinds het eerste jaar neemt het aantal deelnemers toe, met dit jaar het voorlopige hoogtepunt met 110 deelnemers. In de klasses B/C t/m H werd gestreden om de prijzen in zowel het enkel- als het dubbelspel.

In de hoogste klasse wist Gabrielius Camara er met de titel vandoor te gaan, gevolgd door Stephan Tromer, Arjan Huiden en Clemens Bonner. In totaal waren er 12 prijswinnaars in het enkelspel en vielen 10 duo’s in de prijzen in het dubbelspel. Een uitgebreid overzicht van de winnaars en de uitslagen is terug te vinden op Toernooi.nl.

Taverzo Open 2020 – de jubileum editie
De datum voor de editie van de Taverzo Open 2020 is inmiddels ook alweer vastgesteld. In het weekend van 4 & 5 januari 2010 staat de 5de (jubileum) editie op het programma.

close

Taverzo nieuwsbrief

3 Reacties

 • Jolanda de Mos - Bos / 8 januari 2019 om 23:18

  Was weer goed geregeld!

  Beantwoorden
 • Sicco Louw / 9 januari 2019 om 00:52

  Complimenten voor de organisatie en de bardienst, onder wie Wianka, Frans Zweipfenning en Norbert Harmanus

  Beantwoorden
 • Jurre Schaafsma / 18 januari 2019 om 20:49

  Het waren mooie potjes

  Beantwoorden

Laat een reactie achter