Taverzo jeugdteams doen goede zaken

Afgelopen zaterdag 14 september stonden de eerste thuiswedstrijden voor de jeugd van dit nieuwe competitieseizoen op het programma. Volle bak, want alle jeugdteams speelden thuis. Gezellige boel dus. En langs de kant veel toeschouwers.

Team 3 begon met een 3-0 voorsprong, aangezien de tegenstander met twee man aanwezig was. Zowel Bradley als Wessel wonnen al hun enkelwedstrijden, Jeroen moest het beide wedstrijden in vijf games doen en trok beide keren aan het kortste eind. De dubbel met Bradley en Wessel was ook een spannende. Gelukkig wisten zij de vijfde game naar zich toe te trekken. Winst met 8-2.

Team 4 is dit jaar een tweemansteam met Max en Dennis en zij krijgen iedere week een speler uit een ander team als versterking. Jurre kwam ze deze week versterken. En niet onverdienstelijk! Hij wist twee van zijn drie wedstrijden te winnen, net als Max. Dennis won ze alle drie en ook de dubbel werd gewonnen. Ook hier dus winst met 8-2.

Team 5, bestaande uit Jayce, Sjoerd, Rick en Jurre (die dus meespeelde bij team 4) lijken het met een 10-0 winst makkelijk gehad te hebben. Maar dat is toch een iets vertekend beeld. Er werden maar drie potjes in drieën gespeeld. De rest moest in vieren of vijven. Een mooi resultaat jongens!

Team 6 zijn met z’n drietjes, te weten Sarah, Dante en Leander. Hier ging het redelijk gelijk op, maar er werd toch met 6-4 gewonnen. Zeker is in ieder geval dat er hard gestreden is met de zwaarste pot op het einde, waarbij Sarah in de vijfde game nipt met 11-13 verloor.

Voor team 7 speelden vandaag Justin, Tomas en Kasper. Niels had een weekje rust. Hier gingen bijna alle wedstrijden mooi in drieën. Alle jongens wonnen twee van de drie wedstrijden en ook de dubbel, gespeeld door Justin en Tomas, werd gewonnen. Oftewel 7-3 winst.

Ons jongste jeugdteam is team 8. Gaby, Mike en Ilonka streden vandaag om de punten. Aaron mocht een weekje thuis blijven. Spannend voor de meesten, want zo veel competitie-ervaring is er nog niet. Vorige week werd er uit nipt met 6-4 verloren. Deze week hadden ze ook een zware dobber aan de tegenstander, maar viel het resultaat gelukkig vaker positief uit. Gaby won haar enkel wedstrijden en samen met Ilonka de dubbelwedstrijd. Ilonka won daarnaast ook twee van haar enkelwedstrijden. Mike (zie foto) vrijdag nog niet helemaal fit, stond ook zijn mannetje en won er ook twee. Oftewel winst met 8-2!

Mike de Vos

Van de twee landelijke jeugdteams, speelde alleen het tweede team vandaag. Overigens hun eerste wedstrijd dit seizoen. Sidney en Tim kregen versterking van Nyncke, aangezien Tanisha niet aanwezig kon zijn. Een mooie 8-2 winst was het eindresultaat na een aantal toch zeer spannende vier- en vijfsetters. Zowel Sidney als Nyncke wonnen alle drie hun enkelwedstrijden, Tim won er twee. Helaas ging de dubbel ook verloren.

tekst en foto: Edith van der Lans

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter