Taverzo blijft in beweging: voortgang werkgroepen

Op onze laatste ALV hebben we afgesproken om de turbo aan te zetten voor de ledenwerving en het ledenbehoud en verhoging van de baromzet. Bijgaand een update.  

Afgelopen maand is er flink geflyerd in de omgeving van het Willem Alexanderplantsoen door onder andere Ruud en André met zijn dochter. Op de woensdagavond zijn er trainingen gestart voor beginnende seniorleden door André en Peter K. Remco, onze voorzitter van de evenementencommissie, is bezig met een plan voor bedrijfsuitjes.
Jari en Marco hebben zich benoemd tot chefs ‘Feesten en Partijen’; je moet doen waar je goed in bent. We gaan in ieder geval de Europa League finale bij Taverzo kijken op 24 mei. Wianka denkt alweer na over een toernooikalender voor volgend jaar. Vincent is bezig met plannen voor de zomerevenementen. Peter v.G. kijkt niet op een clinic meer of minder voor de jeugd. Jan denkt na over andere toernooivormen. Pascal investeert flink in onze ICT-techniek en samen met Elsbeth wordt er hard gewerkt aan de content hiervoor. Ook een online help voor onze vrijwilligers is in de maak. En tot slot is een heel team bezig met het 6-landen kadettentoernooi op 9, 10 en 11 juni. 
Op 23 mei is er een avond voor alle vrijwilligers om met elkaar te kijken wat er nog geregeld moet worden en wat de afspraken zijn die we met elkaar hebben. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden, want er gebeurt nog veel meer. We blijven jullie op de hoogte houden. 

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter