Sportgala Zoetermeer: Taverzo weer genomineerd

Dit jaar geen titel bij het Zoetermeerse Sportgala gewonnen, maar zoals presentator Hein Vergeer het omschreef, het blijft verdomd knap dat ‘ze’ wederom genomineerd zijn.

‘Ze’, dat zijn de heren van Enjoy & Deploy Taverzo 1 (sportploeg-nominatie) én Rajko Gommers (sportman-nominatie), die op de Nederlandse toernooien voor Taverzo uitkomt. Genomineerd voor de beste sportploeg 2016 waren naast Taverzo ook de Curling Club PWA en het G-hockeyteam van MHCZ. Het Zoetermeerse Curlingteam, dat ook meteen het Nederlands team is, nam de titel van Taverzo over en werd bekroond als sportploeg van het jaar.

Rajko Gommers had geduchte concurrentie van atleet Solomon Bockarie van Ilion en shorttracker Freek van der Wart van de IJsvereniging Zoetermeer. Laatstgenoemde prolongeerde zijn titel van vorig jaar, dankzij vele internationale successen. Op het gezellig volle marktplein, waar ook het culinair festival Bodega Norton Culinair plaatsvond, werden bovendien alle andere Zoetermeerse kampioenen gehuldigd. Peter Kopetzky, in 2016 nog uitkomend voor Doing en inmiddels spelend voor Taverzo, werd met nog 174 andere sporters in het zonnetje gezet voor de geleverde prestaties in het vorige jaar.

Presentator Hein Vergeer in gesprek met Stefan Tromer, Martin Khatchanov en Ruud van Graafeiland

De nieuwe Zoetermeerse wethouder van Sport Margreet van Driel, presentator Hein Vergeer en Rajko Gommers. Op de achtergrond filmbeelden van mede-genomineerde Solomon Bockarie

Sportgala 2017, met in het midden in het zwart Taverzo-lid Peter Kopetzky. In het rood met de handen omhoog naast hem, wethouder Margreet van Driel

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter