Seizoensafsluiting jeugd 2019 weer succes!

Op zaterdag 22 juni was de seizoensafsluiting voor de jeugd. Dit jaar in het eigen clubgebouw in Zoetermeer. In de ochtend was MJ tafeltennis aanwezig voor een leuke clinic en een kleine demo. De kids konden op verschillende manieren tafeltennissen. Ron en André hielpen hierbij, maar natuurlijk hebben zij ook een balletje mee kunnen slaan.

Na MJ tafeltennis volgde de lunch. Raymond, Leonie en Daniëlla hadden hun uiterste best gedaan om een lekker broodje knakworst voor de kinderen te maken. Zij kregen geen genoeg van de broodjes, dus het was denk ik wel in de smaak gevallen : ). Na de lunch volgde een dubbeltoernooi. Leonie heeft een dubbeltoernooi in elkaar gezet met verschillende spelvormen. Super leuk, want zo speelde iedereen met elkaar en tegen elkaar! Aan het einde van de middag kregen de kinderen een lekker ijsje om af te koelen.

Rond 16:00 uur kwamen de ouders binnenstromen. De jeugdteams van het afgelopen seizoen werden gehuldigd en ook de procentenbokalen werden weer uitgedeeld. Onder genot van een stokbroodje met een drankje werd de dag afgesloten. Op naar het nieuwe seizoen!

We bedanken Ron, André, Raymond, Leonie, Daniëlla (ook wel de jeugdcommissie) en superschoonmaker Rob voor de gezellige dag!

Tekst en foto’s: Daniëlla

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter