Schrijf je nu in voor Taverzo Open 2017

De inschrijving voor de Taverzo Open 2017 is nog een aantal dagen geopend. Tot en met 31 december is het nog mogelijk om je in te schrijven voor de tweede editie van dit landelijke toernooi bij Taverzo.

Inmiddels komen de inschrijvingen voor de jeugd en senioren binnen. Er zijn inmiddels deelnemers uit de afdelingen West, Holland-Noord, ZuidWest, Midden en zelfs Noord! Het niveau verschilt van landelijke spelers (zowel jeugd als senioren) tot beginners (jeugd). Kortom voor ieder niveau is het leuk om deel te nemen.

Op zaterdag 14 januari komt de jeugd in actie. Deelname kost € 10,- en de jeugd speelt het toernooi tot de laatste plaats uit. Hierdoor kan iedere speler meerdere wedstrijden spelen op de toernooidag.

Zondag 15 januari is het aan de senioren (en jeugdspelers vanaf 15/16 jaar). Bij de senioren spelen we dubbelspel (in de ochtend) en enkelspel. Deelname kost € 12.50 voor beiden en € 10 voor alleen het enkelspel. In het enkel worden zoveel mogelijk poules van 6 gemaakt, zodat iedereen in ieder geval een leuk aantal wedstrijden speelt.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar toernooi@taverzo.nl. Meer informatie over het toernooi is te vinden in de uitnodiging (zie hieronder).

convocatie-taverzo-open-2017-jeugd

convocatie-taverzo-open-2017-senioren

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter