Schoolkampioenschap Tafeltennis 2017

Op maandag 27 februari 2017 wordt er in de nieuwe sporthal van tafeltennisvereniging Taverzo het “Schoolkampioenschap Tafeltennis 2017” georganiseerd. Ben jij die sportieve jongen of meid en zit jij in groep 5 t/m 8, meld je dan aan. Laat zien dat jij in de voorjaarsvakantie het allerbeste tafeltennistalent van Zoetermeer bent.De school die kampioen wordt (geldt voor groep 7 en 8 leerlingen) mag 2 teams afvaardigen naar Table Stars the Battle. De tafeltennisbond NTTB verzorgt de reis naar Zwolle waar tevens de NK plaatsvind. Schrijf je direct in bij je gymdocent want vol = vol. Uiterlijk  10 februari moet je ingeschreven zijn om mee te kunnen doen.
De dag begint om 10.30 uur met een gezamenlijke “Warming-Up” onder leiding van een ervaren tafeltennisster. Ook kan er naast het hoofdtoernooi gespeeld worden op enkele I-Pong tafels en is er een leuke tafeltennisspeeltuin opgezet, dus neem gerust je broertje en/of je zusje mee.

Er vinden demonstraties plaats van topspelers en er is een Taverzo Quiz. De school die zich Zoetermeers kampioen mag noemen mag mee doen aan de Table Stars The Battle 2017 die plaats vind op 5 Maart in Zwolle.

Wat: Schoolsporttoernooi tafeltennis
Wie: Meisjes en jongens van groep 5 t/m 8
Waar: TAVERZO Zoetermeer, Willem Alexanderplantsoen 4, 2713 VM Zoetermeer
Wanneer: Maandag 27 februari 2017 (voorjaarsvakantie)

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter