SAVE THE DATE 5 & 6 januari 2019 4de editie Taverzo Open

Het lijkt nog ver weg maar over precies 4 maanden staat de 4de editie van de Taverzo Open op het programma. Een weekend lang staan de Taverzo zaal en de aanliggende sporthal in het teken van het grootste toernooi met landelijke uitstraling dat onze club organiseert.

Ook in 2019 is de zaterdag voor de jeugd en de zondag voor de senioren. Bij de jeugd is plek voor ongeveer 100 spelers en speelt iedereen zoveel mogelijk wedstrijden. Dit jaar is er voor het eerst ook een apart programma voor beginnende spelers, dit zal meer in het teken staan van sport- en spel. Later hierover meer.

De zondag is traditiegetrouw voor de senioren. In de ochtend starten we met het dubbelspel en vanaf 13.00 uur barst het geweld in het enkelspel los. Voor alle spelers uit de afdeling West telt de Taverzo Open mee voor de Superprestige.

Meer informatie is te vinden op www.taverzo.nl/Taverzo-Open, houd deze pagina in de gaten voor de meest recente informatie.

Alvast zeker zijn van deelname (want je kan er immers niet vroeg genoeg bij zijn)? Stuur dan een mailtje naar toernooi@taverzo.nl. Binnenkort wordt de uitnodiging per mail verstuurd aan verenigingen en worden ook in de afdeling West flyers verspreid.

      

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Rahim soltani / 30 december 2018 om 18:46

    Ik wil me inschrijven voor de toernooi van 6 januari 2019 voor double en singel spel. Kunnen jullie mij indelen voor 4 of 5 klasse.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter