Robbert van der Kleij wint 1e Taverzo zomerevent in 2018

Het eerste zomerevent van Taverzo dit jaar zit er op en was dit keer een ultimate toernooi. Hierbij worden vier reguliere tafeltennistafels gecombineerd tot één XXL-tafel. 

Twaalf Taverzo-tafels waren door organisator Matthieu Wegh weer omgebouwd tot 3 supertafels. In totaal waren er 20 deelnemers die op een warme zomerdag (met een goede binnentemperatuur) op een leuke manier aan hun conditie wilden werken. Net als voorgaande edities viel weer op dat vaak de oudere spelers het moesten afleggen tegen de jongere spelers. Robbert van der Kleij zit er qua leeftijd een beetje tussenin en was door zijn eerdere goede prestaties in Ultimate toernooien bij Taverzo als eerste geplaatst. Toch had hij het best lastig in de finale tegen ‘jonkie’ Jarmo Lanza. Kelvin Heemstra is nog vrij jong maar oogt vaak al  ‘iets belegener’ ?. Hij kon de 3e plaats pakken voor ‘jonkie’ Jelle van Popta. 

Mede-organisator Remco Brandenburg had de 20 deelnemers ingedeeld in twee keer een zevenkamp en één zeskamp. Er werd één game gespeeld tot de 11; in de halve finale één game tot 15 en de grote en kleine finale was best of 3 tot de 11. Naast de prijsjes voor het Ultimate toernooi zijn er ook punten verdiend voor de zomereventswisselbeker, die vorig jaar gewonnen werd door Martijn van der Heide.

De stand in de zomerpunten:

10: Robbert van der Kleij

9: Jarmo Lanza

8: Kelvin Heemstra

7: Jelle van Popta

6: Robert Beenes, Frans, Jeffrey en Jeroen

2: Ron

1: negen andere deelnemers

24 juli: Zomerevent schuurpapier

Dinsdagavond 24 juli, aanvang 20.00 uur, wordt er met schuurpapierbats gespeeld. Je eigen batje mag je thuislaten. Het toernooi is weer gratis en voor iedereen die mee wil doen, je hoeft je niet vooraf aan te melden en er zijn weer leuke prijsjes te verdienen! Dus kom langs en doe gezellig mee!

Op de foto v.l.n.r.: organisator Remco Brandenburg, #3 Kelvin Heemstra, winnaar Robbert van der Kleij en #2 Jarmo Lanza 

Tekst en foto: Matthieu Wegh 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter