Rijnland zomercompetitie 2016

Net als in voorgaande jaren organiseert Docos in samenwerking met Taverzo, Rijnsoever, De Treffers (R) en Pecos het Groot Rijnlands Regiotoernooi, de zomer(duo)competitie van de afdeling West. Zes vrijdagen in mei en juni strijden teams in diverse klasses om een plaats in de finales op vrijdag 24 juni. Deelname aan deze duocompetitie is mogelijk in alle afdelingscompetitieklasses en een recreatieklasse, wanneer er te weinig inschrijvingen zijn worden klasses gecombineerd. Ieder team speelt gegarandeerd 6 wedstrijden tijdens deze competitie.

Het Groot Rijnlands Regiotoernooi wordt gespeeld in teams van minimaal twee spelers, meer is uiteraard ook mogelijk. Iedere speelavond wordt er één teamwedstrijd gespeeld volgens het Davis Cup systeem. Indien spelers/een team een van de data verhinderd zijn kan de wedstrijd een week later ingehaald worden (twee wedstrijden op een avond) of er kan overeengekomen worden om de wedstrijd op een andere avond bij een van de verengingen te spelen. Deelname is € 12 per team, dit dient op de eerste speelavond contact betaald te worden. Meer informatie over het toernooi is te vinden in de uitnodiging: grootrijnlandsregiotoernooi-2016.

Wil je met jouw team meedoen? Stuur dan voor 10 mei een mail naar toernooi@taverzo.nl met daarin de namen van de spelers en de gewenste klasse. Geef in deze mail ook aan als er een datum is waarop het team verhinderd is. Invallen is onbeperkt mogelijk, met als restrictie dat dit wel in de eigen klasse of hoger moet zijn.

Speeldata
Voorronden: 20, 27 mei & 3 juni
Kwartfinales: 10 juni
Halve finales: 17 juni
Finales: 24 juni

 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter