Play-offs vol spanning naar slotduel op zaterdag 6 mei

Enjoy & Deploy Taverzo heeft afgelopen zondag een gevoelige nederlaag geleden tegen een sterk spelend Scylla. Na de eerdere 1-3 winst in Leiden, was het nu de Leidse formatie die met een 1-3 overwinning de stand weer gelijk heeft getrokken in de play-offs. 

De Nigeriaanse kopman van Scylla wist met gedreven spel een belangrijke stempel op de wedstrijd te drukken door achtereenvolgens Martin Khatchanov en Borna Kovac te verslaan. Daar waar een week eerder beide heren de partij nog naar zich toe wisten te trekken. Des te belangrijker werd het duel tussen Stephan Tromer en Gerard Bakker. Tromer die de voorkeur had gekregen boven Roel Bogie, was dicht bij een overwinning. Onder luide aanmoedigingen van het thuispubliek kon hij de winst uiteindelijk net niet binnen halen.

Met de 1-1 stand op het scoreboard, in deze ‘best of 3’ serie lijkt alles mogelijk. Van de gespeelde 8 partijen in deze play-offs werd de helft pas beslist in de 5e game en zijn in totaal 35 (18-17) sets gespeeld en 634 (323-311) punten. Teammanager Ruud van Graafeiland: ‘Dit is promotie van de sport, en ik kijk uit naar de beslissende partij komende zaterdag.

Aanstaande zaterdag 6 mei 2017 om 17:00 is de beslissende wedstrijd voor een plek in de finale bij Taverzo in Zoetermeer (Willem Alexanderplantsoen 4). Het belooft andermaal een spannende wedstrijd te worden. Alle sportliefhebbers zijn dan ook van harte welkom. De toegang is gratis.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter