OldStars radio voor en door onze eigen OldStar(s)

Nu onze Taverzo-OldStars nog even niet kunnen tafeltennissen op de vrijdagmorgen en ook de andere Nederlandse OldStars hun walking football, -hockey, -basketbal en alle andere OldStars-sporten nog niet mogen beoefenen, zijn zij gestart met het maken van radio-uitzendingen. Of zoals dat in modern internet-jargon heet: ‘podcasts’. Ongeveer een maand geleden ging OldStars Radio voor het eerst de lucht in. In aflevering 11 droeg OldStar en Taverzolid Trees van Wezel, als DJ van de dag, haar steentje bij met de muziekkeuze.  De presentator interviewt haar over die keuze en over de OldStars bij Taverzo.

De podcasts zijn bedoeld, aldus hun site, voor ‘een uurtje weg uit de dagelijkse sleur van slecht nieuws, spanning en verveling’. Zoals al gezegd, de OldStars maken de podcasts zelf en worden redactioneel ondersteund door het Ouderenfonds. ‘Om op die manier een bijdrage te leveren om elkaar te blijven ontmoeten’.

In aflevering 11 is al vrij snel in het begin (na circa 2 minuten) het interview met Trees te beluisteren, waarin zij met veel enthousiasme vertelt over haar muziekkeuze, Taverzo en het OldStars-tafeltennis op de vrijdagmorgen.

Ook onze voorzitter Jacob de Boer is eerder al te horen geweest (in aflevering 7, ongeveer op 3/4 van de uitzending). Hij geeft aan dat iedereen nu inziet wat echt belangrijk is in het leven en dat ook het verenigingsleven daar een belangrijke rol in speelt. 

OldStars is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en stimuleert ouderenvriendelijke sportomgevingen in verschillende takken van sport. Meer over OldStars vind je hier: https://oldstars.nl/over-oldstars/

De podcasts vind je hier: https://oldstars.nl/category/podcast/

De link naar aflevering 7 met Jacob vind je hieronder.

OldStars Radio aflevering 7

De link naar aflevering 11 met Trees staat hieronder.

OldStars Radio aflevering 11

Foto Trees: Elsbeth Parmentier

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter