Nog 26 slaapplaatsen gezocht (29 en 30 juni)

De eerste logeerbedden voor onze Duitse gasten zijn al toegezegd. Super. Maar we hebben er nog een paar nodig. Het Duitslandtoernooi is altijd een groot succes voor alle deelnemers, maar zonder slaapplaatsen kunnen we het niet regelen. Een matras of luchtbed is ook prima. Heb je een slaapplaats beschikbaar dan maak je veel jeugdleden van Taverzo en onze vriendenverenigingen heel erg blij, want dan kan het toernooi doorgaan.

Het Duitslandtoernooi vindt plaats van 29 juni tot en met 1 juli 2018. Zoals gezegd is Taverzo dit jaar gastheer. Voor de leden die het niet kennen een korte uitleg. Al meer dan 30 jaar wordt er een toernooi gespeeld tussen 4 verenigingen, namelijk Vriendenschaar (Gouda) en onze Duitse vriendenverenigingen Warendorf en Rinkerode.

Het toernooi is altijd mede een succes dankzij de vrijwilligers en gastgezinnen! Zeker het laatste is een belangrijk punt. Zonder gastgezinnen kan het toernooi niet plaatsvinden. Ook dit jaar zoeken we nog 26 slaapplaatsen voor onze Duitse gasten. In totaal gaat het om 24 kinderen en 8 volwassenen. De eerste zes bedden zijn er al, nog 26 te gaan.

Het klinkt allemaal erg spannend een Duitse gast in huis maar het gaat uiteindelijk om 2 nachten slapen, douchen en 2x ontbijt. En heel misschien een avondmaal op zaterdagavond, maar de organisatie is bezig om te kijken of het avondeten op zaterdagavond ook bij Taverzo kan plaatsvinden.

  • Het programma zal er als volgt uitzien:
    Vrijdagavond rond 19:30 uur: aankomst Duitse gasten
  • Zaterdag: van 10:00 – 17:00 uur toernooi + 20:00 – …. Feestavond bij Taverzo (met eventueel avondeten)
  • Zondag: van 11:00 – 14:00 uur zondag activiteit + daarna vertrek gasten

Nogmaals, we hebben alle hulp en zeker slaapplaatsen hard nodig! Wie o wie heeft er 1 of meerdere slaapplaatsen beschikbaar! Laat het alsjeblieft weten aan de organisatie via vwijtman@hotmail.com. Mochten er nog vragen zijn, bel dan met Vincent op 06-41855957.

We horen graag van jullie.

Groeten, Vincent Wijtman, Sven Groot en Wianka Overbeeke.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter