Nieuwe contributiebedragen per 1 juli 2018

Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van afgelopen week (28 maart 2018) heeft de vergadering ingestemd met nieuwe contributiebedragen. Deze bedragen gelden met ingang van 1 juli 2018.

Vrijwel iedereen betaalt via automatische incasso. De nieuwe bedragen worden automatisch aangepast. Als je niet via automatische incasso betaalt, pas dan zelf je (periodieke) overschrijving aan.

Leden waarvan wij het juiste e-mailadres hebben, ontvangen per kwartaal een factuur, ook als je via automatische incasso betaalt. Let op: de e-mailadressen van de nieuwsbrief (waarvoor iedereen zichzelf aanmeldt of afmeldt) zijn niet gekoppeld aan de e-mailadressen in ons ledenbestand en contributieadministratie. Geef zonodig het juiste e-mailadres door aan secretaris@taverzo.nl

De nieuwe bedragen per kwartaal zijn met ingang van 1 juli 2018 als volgt:
  • Competitie senioren (NTTB): € 60,-
  • Competitie jeugd (NTTB): € 48,75
  • Recreanten senioren: € 42,60
  • Recreanten jeugd: € 36,30
  • Toeslag UBT-competitie: € 3,-

Taverzo accepteert de Zoetermeerpas, neem hiervoor contact op met onze penningmeester Bart van Oosterom (penningmeester@taverzo.nl)

De vrijwilligersbijdrage blijft ongewijzigd en wordt in de zomerperiode terugbetaald aan iedereen die zijn vrijwillerstaken heeft uitgevoerd.

Raadpleeg onze downloadpagina voor meer informatie over de afspraken over de vrijwilligersbijdrage

downloads

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter