Michał Murawski vervangt Dorian Nicolle bij Taverzo

De Boer Taverzo zal met ingang van komend seizoen met een nagenoeg ongewijzigd team voor de dag komen. Alle spelers hebben aangegeven uit te kijken naar het moment dat er weer gestreden kan worden om punten, games en uiteindelijk titels. Fransman Dorian Nicolle, die sinds 2017 betrokken is bij het team zal afscheid nemen van de club uit Zoetermeer.

Nicolle heeft een vaste baan aangeboden gekregen als trainer, coach en speler in zijn woonplaats Metz. Een prachtige kans, die hij niet mag laten liggen. Als club hopen we uiteraard nog een gelegenheid te vinden om de plezierige samenwerking van de afgelopen jaren af te sluiten zoals het hoort.

Coach Ruud van Graafeiland: “Met het vertrek van Dorian zien we niet alleen een goede speler vertrekken, maar zagen we ons ook voor de opdracht gesteld om één van de meest attractieve spelers van de eredivisie te vervangen. Volgens mij zijn we daar met het aantrekken van Michał Murawski erg goed in geslaagd.”

De Poolse verdediger is 25 jaar oud en staat bekend om zijn volhardende en spectaculaire spel. Zijn landgenoot en oud-speler van Taverzo, Kuba Folwarski, geeft alvast een tip aan de tegenstanders in de eredivisie: “Hou rekening met lange rally’s want Michał gaat voor elke bal”.

Murawski speelt op dit moment in de eerste divisie in Polen en heeft daar onder andere beide topspelers Daniel Artur (Voormalig Pools kampioen) en Xu Wenliang verslagen. Die laatste stond dit jaar nog altijd op de teamlijst van de Champions League tegenstander K.S. DEKORGLASS Dzialdowo afgelopen december.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter