Martin Khatchanov in Kia naar trainingen

Martin Khatchanov, tafeltennisser bij de landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo kreeg afgelopen zaterdag uit de handen van Pascal Lamens van Kia, Autohaag Zeeuw de sleutels uitgereikt van een nieuwe Kia Picanto. De topsporter, woonachtig in Barendrecht speelt en traint inmiddels bijna een jaar in Zoetermeer en verlengde onlangs zijn contract met de Zoetermeerse club. Met hulp van enkele sponsoren is het gelukt om het reizen voor zijn trainingen en wedstrijden een stuk te vereenvoudigen. Martin Khatchanov: “Ik heb het erg naar mijn zin in Zoetermeer en voel me op mijn gemak in het team en bij de club. Mijn ouders zouden zelfs graag voor me verhuizen naar Zoetermeer, maar dat is natuurlijk alleen mogelijk als er ook werk te vinden is in Zoetermeer. Ik ben heel blij dat de sponsoren mij helpen. Nu ben ik voor de trainingen niet meer afhankelijk van de auto van mijn ouders.

Martin Khatchanov kwam op zeer jonge leeftijd met zijn ouders uit Armenië naar Nederland en zag daar de ouderen in het Asielzoekerscentrum tafeltennissen. Dat wilde hij ook graag, maar mocht als kleuter nog niet meedoen volgens de regels van het AZC. Voor vader Mher was het duidelijk dat Martin echt graag wilde pingpongen en ging in de rustige uurtjes achter de tafel oefenen met Martin als er niemand anders was. Snel werd ook de fanatieke tafeltennissers in het AZC duidelijk dat Martin niet alleen graag wilde tafeltennissen, maar hier ook duidelijk talent voor had en al snel wilden veel volwassenen toch eens met dat talentvolle jochie een balletje slaan. Inmiddels is Martin Khatchanov 20 jaar oud en doorliep de opleiding in Rotterdam bij FvT en vertegenwoordigde Nederland in diverse jeugdselecties en behaalde onder andere een zilveren medaille in het dubbelspel op de Europese jeugdkampioenschappen ruim twee jaar geleden. Ook dit jaar was Martin succesvol in het dubbelspel en won hij samen met oud teamgenoot Barry Wijers het Nederlands Kampioenschap bij het herendubbel.

Finale

Met het team van Enjoy & Deploy Taverzo staat Martin op donderdag 5 mei in de finale van de eredivisie. De ploeg uit Zoetermeer staat al weken ruim bovenaan in de competitie en is er dan ook op gebrand om de titel in de finale ook echt binnen te slepen. Er wacht een hele ervaren en pittige tegenstander, dus dat beloofd een spannende strijd te worden.

Sponsoren

Een zestal bedrijven ondersteunt de speler om in deze nieuwe Kia te kunnen rijden:
Kia Autohaag Zeeuw – Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit.Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt diverse merken voor zowel nieuwe als gebruikte personen-en bedrijfswagens, waaonder het sportieve Kia.

Enjoy & Deploy – Dit bedrijf heeft uitgebreide ervaring met diverse documentoplossingen en werkt samen met toonaangevende softwareleveranciers. Zij laten documentstromen, systemen en organisaties goed op elkaar aansluiten. Samen met de gebruikers van de software.

Coare Realisatie – Bepalend in de visie van Coare Realisatie is het besef dat alles draait om het bouwen van een (werk)omgeving waarin mensen zich goed voelen. Daarom is het essentieel gedurende het bouwproces de ambities van de opdrachtgever centraal te stellen. Vanaf het eerste ontwerp wordt in gezamenlijkheid gewerkt aan een optimaal resultaat.

IMG_3819 (1) IMG_3818 IMG_3823 (1)

That’s Lease – Een leasemaatschappij met de slogan: “ Zó is leasen bedoeld!”. Persoonlijk van ondernemer tot ondernemer, geen mitsen en maren, transparant en enthousiasme als basis van de dienstverlening.

Tamse Interieurbouw – Wilt u uw winkel, kantoor of woning een herkenbaar gezicht geven? Tamse Interieurbouw ontwerpt en vervaardigt maatwerk interieur: van keukens tot livings, en van beursstands tot complete winkelinrichtingen. Een mooi interieur is een optelsom van materiaal, ontwerp en vakmanschap. Tamse Interieurbouw brengt die drie samen.

M-Files – Snel en eenvoudig uw documenten vinden, gemakkelijk organiseren, eenvoudig publiceren én delen? M-Files: Het Enterprise Document Management Systeem (EIM / DMS), digitaal werken in al zijn eenvoud. Software die wordt geleverd door Enjoy & Deploy.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter