Martin Khatchanov en Roel Bogie verlengen contract

Martin Khatchanov en Roel Bogie hebben beiden hun contract verlengd bij Enjoy & Deploy Taverzo. Martin Khatchanov is inmiddels een vertrouwd gezicht in Zoetermeer. Hij komt niet alleen uit in het eredivisieteam, maar traint ook in Zoetermeer. Teammanager Ruud van Graafeiland: “Met de nieuwe locatie in Zoetermeer hebben we meer en meer mogelijkheden en we zijn dan ook blij met de contractverlenging van beide spelers. In het verleden hebben we vaak sparring gevonden voor het CTO Papendal. De uitdaging zal nu zijn om de juiste sparring in Zoetermeer te krijgen. Een must voor de ontwikkeling van beide spelers, maar ook cruciaal om met spelers uit de regio en de jeugd een bredere landelijke vertegenwoordiging in Zoetermeer op te leiden.”
_TAV4876-ed-1-850x566

De pas 15 -jarige Roel Bogie, zal voor het derde achtereenvolgende seizoen uitkomen voor de ploeg uit Zoetermeer. In 2013/2014 tekende Roel zijn eerste contract, waarbij hij dat jaar in de competitie nog uitkwam voor TN en Westa. Naast de vele trainingsuren op Papendal komt ook Roel inmiddels regelmatig naar Zoetermeer om met zijn teamgenoten te kunnen trainen.

Of Petér Sebestyén en Julien Indeherberg ook volgend jaar in de eredivisie te zien zijn is nog lang niet zeker. “Petér studeert dit jaar af  in Amsterdam en of hij topsport kan combineren met werken in Nederland of Hongarije is de vraag. Julien Indeherberg zou graag willen blijven bij Enjoy & Deploy Taverzo, maar zal dan toestemming moeten krijgen om in twee competities uit te komen voor de nodige sportieve uitdaging. Iets dat ook lucratief zou kunnen zijn voor andere clubs en de spelers van het Nationale herenteam.” 

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter