Kerstdubbeltoernooi en bedanken vrijwilligers: 22 december

Al meer dan 40 jaar organiseert Taverzo het jaarlijkse Kerstdubbeltoernooi. Ook dit jaar staat het weer op de agenda: vrijdagavond 22 december 20:00 uur! En oud-leden van Taverzo zijn ook van harte welkom. We combineren het Kerstdubbeltoernooi met een bedankje voor onze vrijwilligers, en voorafgaand aan het toernooi hebben we van 19:00 – 20:00 uur nog een korte bijeenkomst voor de vrijwilligers.

Het belangrijkste bij het Kerstdubbeltoernooi is de gezelligheid. Je dubbelt met verschillende partners en tegen partners die geloot worden. En we spelen niet tot de 11 punten maar op tijd. Dat laatste vraagt wat behendigheid met tellen, want uitslagen ver boven de 40 of 50 punten voor beide teams komen voor. Verder zal onze voorzitter tijdens de avond terugblikken op 2017 en de vrijwilligers in het zonnetje zetten. Dit laatste vindt plaats tussen de 2e en 3e speelronde. Wij nodigen al onze vrijwilligers dan ook uit om hierbij aanwezig te zijn (ongeveer kwart voor 10), ook als je niet meespeelt.

Deelname staat open voor alle seniorenleden (recreant en competitie), oudleden en jeugdleden die 16 of ouder zijn.

Inschrijven is niet per se nodig, maar om een beetje inzicht te hebben in het aantal deelnemers vragen we je toch even je naam in te vullen op het formulier op de bar of een mailtje te sturen naar toernooi@taverzo.nl.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter