Kampioenspoule jongens nadert ontknoping

Aanstaande zaterdag vinden de returns plaats in de kampioenspoule bij de jongens en worden de finalisten bepaald. Enjoy & Deploy Taverzo jongens 1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Litac 1 en mag zaterdag dus op bezoek in Lichtenvoorde.

Afgelopen weekend in Zoetermeer trok Litac 1 aan het langste eind en won de wedstrijd met 7-3. De drie Taverzo-punten werden broederlijk bijeengeraapt. Jesse Dullemans, Jesse Pelle en Bas Douma wonnen ieder van een andere Litac-speler. Dus wie weet wat er in de return nog allemaal mogelijk is. En de bal blijft rond, er kan nog van alles gebeuren. Dat onze mannen deze Final Four hebben bereikt is een enorme prestatie en is slechts één keer eerder geëvenaard in 2008.

In de andere halve finale speelde SKF 2 tegen SKF 1, waarbij het hoogste SKF-team met een dikke 10-0 overwinning ervoor zorgde dat zij aanstaande zaterdag aan één gewonnen wedstrijd genoeg hebben. En wat er ook gebeurt, SKF is dus al zeker van een finaleplaats.

Wij van de webredactie van Taverzo wensen onze jongens Jesse, Jesse, Tim, Bas en coach Wianka zaterdag in Lichtenvoorde héééél veel succes.  

Programma play-offs, return halve finales:

18603  ZA 16 apr 14:00  Litac 1                 –  Enjoy&Deploy Taverzo 1   
18604  ZA 16 apr 11:00  SKF 1                   –  SKF 2

foto: Patrick van Loon

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter