In memoriam Cees van Rooijen

Met verdriet hebben wij kennis genomen dat na een kortstondig ziekbed ons oud-lid en oud-bestuurslid Cees van Rooijen op 23 april jl is overleden.

Cees had niet alleen een warm hart voor Taverzo, maar ook voor zijn omgeving. Hij was in ons oude gebouw in de Dorpsstraat veel aanwezig. Vaak aan de zijde van zijn vrouw Jannie. Cees en Jannie stonden regelmatig achter de bar, maar Cees hielp ook altijd mee met wat er moest gebeuren. Hij heeft 9 jaar in het bestuur gezeten en hij was ook mede-organisator van de zeer geslaagde autopuzzelrit bij ons 25-jarig jubileum, bij de oudere leden nog in het geheugen gegrift. Ook zijn zoon René en zijn in 2006 overleden dochter Jolanda speelden bij Taverzo. Kleindochter Lisanne vertegenwoordigt nu de familie bij Taverzo. De uit Den Haag afkomstige Cees was fan van twee voetbalclubs: ADO Den Haag en Sparta. In het laatste uur van zijn leven speelden ze tegen elkaar.  De uitslag doet er niet meer toe, Cees is nu bij Jolanda. 

Cees is 81 jaar geworden.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op zaterdag 29 april van 10:30 tot 11:15 uur in het Van Dongen Uitvaartcentrum, Bredewater 20a (wijk 15) te Zoetermeer. 

De gezongen Uitvaartdienst wordt gehouden op dinsdag 2 mei om 10:30 uur in de parochiekerk van de H. Nicolaas, Dorpsstraat 24 (wijk 12) te Zoetermeer. 

Aansluitend vindt de crematieplechtigheid plaats om 12:00 uur in de aula van bovengenoemd uitvaartcentrum. 

Na afloop kunt u de familie ontmoeten in de ontvangkamer. Het gezin zal Cees daarna naar het crematorium begeleiden.

Op de foto hierboven: Cees tijdens het 50-jarig jubileum van Taverzo

V.l.n.r. Loek Jeremiasse, Jan Toet en Cees van Rooijen tijdens het feest ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Taverzo

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Mar de Zeeuw-Hierck / 1 mei 2017 om 16:37

    Doodgaan hoort bij het leven, we krijgen er allemaal mee te maken maar toch… Elk afscheid is er een teveel.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter