Eerst even proberen…… en dan lid worden!

Kom gezellig bij ons tafeltennissen, de eerste twee keer kun je gratis en vrijblijvend spelen of meetrainen. Vind je het leuk en wil je vaker bij ons komen sporten lees dan de overige informatie op deze pagina.

Voor het proefspelen kun je van de vereniging een batje lenen (vraag ernaar bij de bar of de trainer). Zorg dat je zaalschoenen zonder zwarte zolen aandoet die geen strepen op de zaalvloer achterlaten.

Is lid worden bij Taverzo niet te duur?

Soms is het niet zo vanzelfsprekend om te kunnen sporten. Ook al is tafeltennis een relatief goedkope sport, voor sommige mensen kan lid worden toch een onoverkomelijke barrière zijn.

Voor die groep mensen waarbij het betalen van contributie niet eenvoudig is, vormt de Zoetermeerpas een oplossing. Zo kan jong, oud, alleenstaand of gezin, draagkrachtig of minder draagkrachtig lid worden.

Contributie

De contributiebedragen zijn per 1 juli 2021 als volgt:

Categorie Contributie per kwartaal in €
Competitie senioren 63,00
Competitie senioren 65+ 56,70
Competitie jeugd 54,10
Recreant senioren 45,60
Recreant senioren 65+ 41,00
Recreant jeugd 45,60
Toeslag UBT competitie   3,00

Taverzo kent Taverzo een vrijwilligersbijdrage. Dit is een bijdrage van € 15,00 per kwartaal per lid. Leden die tijdens het seizoen (1 juli tot 30 juni) hebben meegeholpen met vrijwilligerswerk krijgen deze bijdrage terug. De afspraken over de vrijwilligersbijdrage staan op de downloadpagina van onze website.

De vrijwilligersbijdrage blijft € 15,00 per kwartaal per lid. 

Hoe word ik lid?

Vul het inschrijfformulier in en lever dit in bij de trainer of barman/vrouw in het clubgebouw.

Inschrijfformulieren zijn beschikbaar in de kantine of te downloaden van onze site: http://www.taverzo.nl/ik-speel-al-bij-taverzo/downloads/

Kennismaken voor jeugd (6-18 jaar)

Om kennis te maken, kun je op alle openingstijden langskomen. Wil je (natuurlijk) gelijk zelf een balletje slaan, dan adviseren we je om de eerste keer afhankelijk van de leeftijd om bij één van de trainingen of het vrijspelen langs te komen. Tafeltennis bij Taverzo spelen kan ook via onze kennismakingscursussen die door de gemeente Zoetermeer worden aangeboden.

Jeugdtrainingen voor beginners en vrijspelen jeugd

Als je nog weinig of geen tafeltenniservaring hebt dan kun je vanaf augustus 2022 aansluiten bij een van de volgende trainingsgroepen:

  • maandag 16:30 – 18.00 uur (leeftijd circa 10 t/m 14 jaar)
  • dinsdag 18:30 – 20:00 uur (leeftijd circa 15+)
  • donderdag 18:30 – 20:00 uur (leeftijd circa 10 t/m 14 jaar)

Neem voor vragen over de jeugdtrainingen contact op met Patrick Hickendorff via jeugdcompetitie@taverzo.nl. Voor meer gevorderde spelers kunnen we in overleg bepalen welke trainingsgroep het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van spelniveau en van leeftijd. Ook kan (beperkt) rekening gehouden worden met schoolroosters.

Kennismaken voor senioren (vanaf 18 jaar)

Alle senioren (18 jaar en ouder) zijn welkom bij Taverzo om lekker een balletje te slaan tegen een andere recreant of om mee te doen aan de trainingen. Gevorderden kunnen natuurlijk ook direct of na verloop van tijd instromen in de competitie.  De maandagavond (vanaf 19:45 uur) is onze recreantenavond. Kom gewoon eens langs op een maandagavond om een keer te tafeltennissen en meld je bij de barman of -vrouw. Dan helpt hij of zij je verder op weg. De eerste 2x is het helemaal gratis.

Vrijspelen en trainingen voor senioren (vanaf 18 jaar)

  • Maandag (19:45-23:00 uur): vrijspelen voor recreanten-senioren. Voor competitiespelers alleen als er een tafel vrij is.
  • Dinsdag (20:15-23:00 uur): vrijspelen senioren is mogelijk buiten de competitie of indien er een tafel vrij is.
  • Woensdag (20:15-23:00 uur): vrijspelen senioren.

Contact : Edgar van der Meer (secretaris) voor algemene informatie. 

Kennismaken voor 55+

Iedereen van (ongeveer) 55 jaar en ouder is behalve bij het vrijspelen, trainen en de seniorencompetitie ook op maandagochtend, dinsdagochtend of donderdagochtend welkom op onze 55+ bijeenkomsten. Gezelligheid en met plezier een balletje slaan is hier belangrijk. U kunt ook hier de bijeenkomsten eerst 2x bijwonen zonder kosten voordat u besluit om lid te worden.

Tafeltennis voor 55+

  • Maandag (10:00 – 12:00 uur): Kennismaking 55+/vrijspelen 55+
  • Dinsdag (09:30-13:00 uur): Kennismaking 55+/vrijspelen 55+
  • Donderdag (11.00 -12:30 uur): Kennismaking 55+/vrijspelen 55+
  • Vrijdag (10.00 – 12.00 uur): Oldstars Tafeltennis 55+

Contact : Edgar van der Meer (secretaris) voor algemene informatie

close

Taverzo nieuwsbrief