zaal

Kleding

De kleur van Taverzo is blauw. Ons tenue bestaat uit een lichtblauw shirt met witte opdruk en een zwarte broek. Blauw is ook de kleur van de gemeente Zoetermeer.

Spelers die uitkomen in de competitie zijn verplicht om tijdens de wedstrijd het clubshirt en bij voorkeur ook de bijbehorende broek te dragen. Trainingspakken en hoodies zijn optioneel.

Hoe kom je aan Taverzo-kleding (shirts, broekjes en rokjes)?

Taverzo heeft de kleding die verplicht is voor competitiewedstrijden (shirts en broekjes) in principe niet op voorraad. Het is mogelijk om op afspraak kleding te passen. Stuur een mailtje naar Wianka Overbeeke voor informatie of om een afspraak te maken. Wees op tijd zodat we voorafgaand aan het seizoen kleding kunnen bestellen.

Heb je vragen neem dan contact op met de kledingcoördinator van Taverzo: Wianka Overbeeke

Wie is de kledingcoördinator?
De kledingcoördinator van Taverzo is Wianka Overbeeke, tevens de wedstrijdsecretaris senioren. De kledingcoördinator is het aanspreekpunt voor al je vragen over de kleding van Taverzo. Raadpleeg eerst onze website, want daar kun je al veel antwoorden vinden.

Wat kost het?
Kleding kan via een eenmalige machtiging voor automatische incasso worden betaald en de shirts worden tegen een zo scherp mogelijke prijs aangeboden, met dank aan de sponsoren.

Waar kan ik mijn kleding afhalen?
De kleding kun je passen en contant betalen of pinnen tijdens de kledingavonden of -middagen in onze eigen zaal aan het Willem Alexanderplantsoen 4 in Zoetermeer.

Ik wil mijn naam op de kleding, hoe gaat dat?
Het is mogelijk om je naam achterop je shirt te laten zetten, of achterop een hoodie of op je trainingsjack en trainingsbroek. Dit wordt gedaan door Soda Pop. Je kunt dit regelen via de kleding coordinator. De levertijd is ongeveer een week.

Kosten per naam: € 6,=

Wil je meer weten over het bedrukken van (bedrijfs)kleding, neem dan zelf contact op met

Soda Pop
Van der Waalsstraat 6B
2665 JK Bleiswijk
E-mail: info@sodapop.nl
Telefoonnummer: 010 5149826

Kan ik ruilen?
Alle kleding waarop je een naam hebt laten bedrukken kan NIET geruild worden. Ook gedragen kleding kan NIET geruild worden. Shirtjes, broekjes en rokjes ruilen we ook liever niet. Het is erg veel werk voor onze vrijwilligers om dit allemaal te coördineren en de voorraadadministratie bij te houden. Zorg dat je de kleding gepast hebt voordat je iets koopt.

Welke maten levert Butterfly?

Klik hier voor de beschikbare maten op de website van Butterfly

Spelen dames in rokjes of broekjes?
In principe spelen de dames net als de heren in broekjes. Het staat de dames echter vrij om in een rokje te spelen.

Moet ik mijn shirtje strijken?
Nee, dat is zelfs helemaal niet nodig. Het shirt droogt prima kreukvrij op. Sterker, we raden het zelfs af. Het strijkijzer is al gauw te warm waardoor het shirt verschroeit. Taverzo, Soda Pop, Game11 en Butterfly aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor onjuist gebruik, wassen, strijken e.d. van de kleding.

En staat je vraag hier niet bij?
Raadpleeg onze kledingcoördinator: Wianka Overbeeke.

close

Taverzo nieuwsbrief