Help ons kluppie en koop een lootje

Help Taverzo aan een extraatje voor onze vereniging en daarmee ook voor onze leden. Door het (online) kopen van een lot steun je onze club want 80% van de opbrengst gaat naar de clubkas en jij kunt mooie prijzen winnen. Eén lootje kost € 3,=. Je kunt zelf online een of meerdere loten kopen maar je kunt ook lotenverkoper worden en je familie en vrienden vragen om online bij Taverzo loten te kopen. Dit kan via jouw persoonlijke pagina.

Zelf loten kopen:

Dit is de link naar onze algemene Taverzo-verkooppagina. https://clubactie.nl/lot/ttv-taverzo/471348. Of scan de QR-code. 

Je kunt ook een persoonlijke link van een van onze lotenverkopers gebruiken, of de naam van de lotenverkoper invullen als je die weet. Hoeft niet, kan wel. 

Online lotenverkoper worden:

Geef je op om online lotenverkoper te worden. Dan kunnen wij een persoonlijke link voor jou maken. Doe dit door een reactie onder dit bericht (website of Facebook) of stuur een mailtje naar elsbeth apestaartje taverzo.nl. Je krijgt dan een persoonlijke link. Iedereen die via jouw link een lot koopt telt mee bij jouw aantal verkochte loten. 

Trekking winnende loten: 8 december 2021
close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter