Gratis clubshirt voor trouwe leden

In 2018 zijn we gaan spelen met de huidige clubshirts. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is dit shirt niet meer leverbaar. Daarom is het tijd voor een nieuw clubshirt, wellicht heb je dit shirt al bij een aantal teams in actie gezien.

Tijdens de ALV op 15 juni is een voorstel van het nieuwe bestuur aangenomen om leden die de club trouw zijn gebleven tijdens de coronapandemie een gratis nieuw shirt ter beschikking te stellen. Dit is mogelijk omdat de meeste leden hun contributie in deze lastige tijden gewoon betaald hebben. Hierdoor en door de diverse corona-steunmaatregelen is het boekjaar 2021 met een klein positief resultaat afgesloten. Zodra de shirts zijn geleverd zullen in het nieuwe seizoen dit najaar alle wedstrijden in het nieuwe clubshirt worden gespeeld.

De Boer Taverzo
Een voorstel dat vervolgens in diezelfde ALV is aangenomen betrof de naam waaronder we in de NTTB-competitie uitkomen. Unaniem is besloten dat de naamsponsor met ingang van het nieuwe seizoen zowel landelijk als in de afdeling zal worden gehanteerd. Hoofdsponsor De Boer – Maatwerk in Keukens liet daarop direct weten de nieuwe shirts voor de trouwe leden te willen financieren.

De prijs van een shirt en short
Eind augustus bestellen we in één keer een groot aantal shirts en shorts. Daardoor kunnen we de prijs van de shirts laag houden. Dat betekent dat diegene die niet in aanmerking komt voor een ‘gratis’ shirt of een extra shirt wil bestellen, voor een voordelige prijs alsnog het shirt kan aanschaffen. De bedrukking van de sponsoren, zodat elk lid hetzelfde shirt heeft met dezelfde uitingen, wordt volledig gesponsord door SodaPop, specialist in borduren en bedrukken van onder andere kleding.

Eénmalige prijs Taverzo shirt:
volwassen maten € 21,-
kindermaten € 19,-

Eénmalige prijs Taverzo short:
volwassen maten € 19,-
kindermaten € 17,-

Je naam laten bedrukken op het shirt:
€ 6,-

Wanneer heb je recht op een ‘gratis’ shirt?
Zoals hierboven aangegeven is er in de ledenvergadering besloten om trouwe leden die een belangrijke bijdrage hebben geleverd om de club gezond te houden te belonen met een gratis shirt. Alle leden die lid zijn gebleven tijdens de coronaperiode of lid zijn geworden per 1-7-2021 en geen betalingsachterstand hebben op 1-7-2022 hebben recht op een gratis nieuw shirt. Voor alle duidelijkheid, dit geldt voor alle leden, jeugd, senioren, recreant en competitie.

Heb jij vorig jaar al een nieuw shirt besteld, dan is het je waarschijnlijk al opgevallen dat je nog geen factuur hiervoor hebt ontvangen. Ervan uitgaande dat je geen betalingsachterstand hebt op 1-7-2022 is ook voor de vroege bestellers dit shirt gratis. Alleen als je je eigen naam hebt laten bedrukken of een extra shirt hebt besteld of gaat bestellen, kun je nog een factuur verwachten.

Toch gelden er een paar uitzonderingen. Spelers uit de teams die al eerder van één van de sponsoren een nieuw shirt hebben gekregen of gaan krijgen kunnen geen gebruik maken van “nog” een gratis shirt. Uiteraard staat het iedereen vrij om extra kleding te kopen tegen de éénmalig zeer gunstige prijzen.

Hoe nu verder?
Via het mailadres dat bekend is in onze ledenadministratie zullen we alle leden voor 1 augustus een mail sturen met daarin informatie of je volgens onze gegevens recht hebt op een gratis shirt en een link naar een formulier waar de kleding kan worden besteld. In dit formulier is het ook mogelijk om een extra shirt of short te bestellen of de optie aan te geven dat je naam op het shirt mag worden bedrukt (€ 6,-).

Heb je geen mail ontvangen begin augustus en zou je wel een shirt willen bestellen, neem dan contact op en hou de website in de gaten voor aanvullende informatie.

Pasavonden
De shirts hebben dezelfde maatvoering als de huidige donkerblauwe Butterfly shirts. Past deze maat prima? Dan kun je eventueel zonder passen je maat doorgeven via het bestelformulier. Indien je voor de zekerheid toch wilt passen of een bijbehorend broekje wil passen dan kun je zonder aanmelding langskomen op een van de onderstaande pasavonden.

maandag 22 augustus 19:30 – 21:00
dinsdag 23 augustus 19:30 – 21:00
woensdag 24 augustus 19:30 – 20:30 ** gelijktijdig met het Game 11 Testevent **

Levertijd van clubkleding
Wanneer we begin september kunnen bestellen hopen we dat de eerste kleding rondom de eerste competitieweek uitgeleverd kan worden. Dit is ongeveer de derde week van september. Hiervoor zijn wij wel afhankelijk van de beschikbare voorraad en de tijd die nodig is om alle shirts te bedrukken.

Vragen?
Dan kun je mailen naar wianka.overbeeke@gmail.com.
Als je e-mailadres recentelijk nog is veranderd geef dan je meest recente mailadres door aan secretaris@taverzo.nl voor onze ledenadministratie. LET OP, dit adres kan afwijken van wat jij zelf hebt opgegeven bij het wel of niet ontvangen van de Taverzo Nieuwsbrief via onze website.

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • MATTY FRATERMAN / 26 augustus 2022 om 13:49

    MAAT MEDIUM GEEN NAAM

    Beantwoorden

Laat een reactie achter