Feestavond bij Taverzo op 15 oktober

Op 15 oktober organiseert Taverzo een spetterend feest voor alle leden en hun familie en vrienden. Muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Disco La Piovra, de disco van good old Taverzoleden Sicco Louw en René Augustinus. Het feest staat in het teken van de Grote Clubactie en is in onze eigen kantine.

Ook dit jaar doet Taverzo mee aan De Grote Clubactie. Om extra dingen te bekostigen waar normaal geen geld voor kan worden vrijgemaakt. De opbrengst zal voor een belangrijk deel aan onze jeugd worden besteed, maar ook ten goede komen “senioren”-zaken. Zie ook onze eerdere nieuwsberichten hierover. 

Wij verwachten een grote opkomst zodat wij met ons allen een fantastische avond zullen hebben en dan ook nog heel veel loten voor de GCA zullen verkopen.

Tijdens de avond zijn er twee loterijen; de 1e wat vroeger, bestemd voor de jeugd en de 2e wat later op de avond voor iedereen.

De organisatie is druk bezig om een mooi prijzenpakket samen te stellen voor de loterijen. De hoofdprijs is in ieder geval een schitterende BK-pannenset met een winkelwaarde van meer dan € 200,=. Beschikbaar gesteld door De Boer keukens.

De avond start rond 19.00 en duurt tot ????

Toegang is 1 lot van de Grote Club Actie (€ 3,00 incl. gratis consumptiebon)

De loten voor de GCA kosten ook € 3,00 (inclusief een Taverzo-lot t.w.v. €1). Voor €5 krijg je 6 Taverzo-loten en voor €10 krijg je 13 Taverzo-loten!

Wij heten jullie alvast van harte welkom, dus tot ziens op de 15e oktober.

Remco Brandenburg en Peter Lin

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter