Europacup in Zoetermeer

Op 28 en 29 oktober is de tweede ronde van de Europacup in Zoetermeer. Enjoy & Deploy Taverzo neemt het op tegen Sokah Hoboken met o.a. Rajko Gommers, ASD Marcozzi uit Italië en Fortune Kiev uit de Oekraïne. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagochtend.

Om de bezoekersaantallen te kunnen controleren en beheersbaar te maken hebben we Ron Laken gevraagd de kaartverkoop weer voor ons te regelen. Voor Taverzoleden is er de mogelijkheid om voor slechts 2 euro een toegangskaart te kopen, hier krijg je bij binnenkomst gelijk een consumptiemunt voor terug. Ook zijn er voor alle gasten toegangskaarten van 4 euro (2 munten) en 10 euro (5 munten). Je toegangskaart is overigens gelijk je lot, alle betalende bezoekers maken namelijk kans op een bezoek aan De Escape Challenge – in ons oude clubgebouw – ter waarde van € 129,-. Niets is meer wat het lijkt, daarnaast krijgt iedere bezoeker van de ETTU-cup bij Taverzo een kortingscode van 10% voor een boeking (via hun website) bij De Escape Challenge in ons oude gebouw, mocht je de geweldige prijs niet winnen.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Ruud en/of Jacob en zijn vrijgesteld van de entree. Voor het klaarzetten van de centrecourts en de speelzaal voor de jeugd, livescore, bardiensten en de tussentijdse schoonmaak kunnen we nog voldoende handjes gebruiken.

UPDATE!!

Je kunt nu je toegangskaarten inclusief consumptiebonnen bestellen op de ticketwebsite  www.taverzotickets.nl .

LET OP: In verband met de trainingen van de Europacupteams is er op vrijdag 27 oktober geen gegarandeerde ruimte om vrij te spelen. Het competitieprogramma van de jeugd zal zaterdag 28 oktober in de benedenzaal worden gespeeld.

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter