Eric Blanken

Eric Blanken stopt na 15 jaar als wedstrijdsecretaris

Op 15 maart 2006 nam hij het stokje over van Rob Rozevink en nu na vijftien jaren stopt Eric Blanken als wedstrijdsecretaris senioren bij Taverzo. Op de komende ALV op 24 maart aanstaande zal de formele overdracht plaatsvinden aan zijn opvolger Wianka Overbeeke.

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend dat, als je competitie speelt, alles geregeld wordt, maar zo vanzelfsprekend is het natuurlijk niet. Achter de schermen (en soms ook ervoor) heeft Eric die jaren Taverzo volledig ontzorgd en bergen werk verzet. En altijd goed geluimd op tijd de dingen gedaan die moesten worden gedaan: teamindelingen met de teamcommissie, alle administratie en communicatie met de bond, uitslagen verwerken, wedstrijden verzetten, vragen beantwoorden, de wekelijkse info naar de teams, het bijhouden van de standen in ons unieke Taverzo-Excel (nog ontworpen door Rob), want een tafeltennis-app bestond nog niet 15 jaar geleden, bestuursvergaderingen, het maken van de jaaroverzichten voor het jaarverslag en ons archief en last but not least het uitreiken van heel veel bloemen aan alle kampioenen. O ja, en ook nog zelf zijn wedstrijdjes spelen….

Eric is bij zijn tienjarig jubileum al lid van verdienste van Taverzo geworden, want tien jaar is al een enorme periode. En hij heeft er toch nog eens vijf jaar aan toegevoegd. Namens alle competitiespelers in die 15 jaar vanaf deze plek nogmaals een heel erg groot dank je wel Eric!

Ps. Als je het leuk vindt kun je ook volgende week (24 maart 20:00 u (vervroegde aanvangstijd)) Eric nog even dag zeggen bij onze digitale ALV (wel even aanmelden bij secretaris@taverzo.nl)

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter