Enthousiaste reacties bij eerste Pickleball Challenger bij Taverzo

Afgelopen zondag was een primeur bij Taverzo. Het eerste Pickleball toernooi in Zoetermeer werd met veel enthousiasme gespeeld door een rijke mix aan spelers. Niet alleen het eerste toernooi in Zoetermeer, maar ook het eerste toernooi dat puur gericht was op het enkelspel. Bovendien werd er gespeeld volgens het rallypoint systeem en een best of 3 in sets tot de 11. 

Lucky loser of the day werd Theo, met slechts 1 clinic Pickleball aan ervaring wist hij het menig speler of speelster lastig te maken, maar bleef uiteindelijk zonder overwinning achter. De toernooileiding verraste door zowel de nummer laatst als de nummer 1 een shirt van JOOLA Pickleball te overhandigen. Grote winnaar van de dag was Chris, hij bleef in het Zwitsers toernooisysteem ongeslagen de hele dag. 

Organisator en deelnemer Ruud van Graafeiland: “Met de gekozen opzet kwamen alle spelers in nagenoeg elke speelronde aan spelen toe en was het ook mogelijk om alle niveaus door elkaar heen te laten spelen. Vrijwel direct na de eerste ronde werden de partijen steeds spannender. Van echte starter tot aan ervaren Pickleball speler hebben het erg naar hun zin gehad. Tafeltennisser Quinten Geeraerts zag je gaandeweg het toernooi zo snel leren dat hij de nummers 2 en 3 van de dag gewoon kon verslaan. Ook Judith kreeg volop complimenten van de ervaren spelers, nog nooit speelde ze Pickleball en deed gewoon in één keer mee aan het toernooi. Voor de meeste Pickleball spelers was het even wennen om enkelspel te spelen en de traditionelere puntentelling los te laten. De enthousiaste reacties en de verzoeken om dit snel weer eens te doen gaan we dan ook zeker een vervolg aangeven”.

 

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Hugo / 10 juni 2023 om 09:14

    Hello!
    Graag werd ik op de hoogte gehouden van volgende pickleball events dewelke jullie houden.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter