… en de oliebollen smaakten goed!

Sinds 1 september 2016 zijn we als TTVB bij Taverzo in getrokken. Een van de dingen die we als TTVB op onze jaaragenda hebben staan is het Oliebollentoernooi. Op 30 december was het dan zover en meldden zich 32 deelnemers in de Taverzône. Het deelnemersveld bestond zowel uit TTVB- als  Taverzoleden, competitiespelers en recreanten.

Om acht uur begonnen de eerste wedstrijden tussen de samengestelde dubbels. Deze waren samengesteld op basis van loting en de handicap-punten die iedereen had gekregen vanwege individuele sterkte. In totaal werden er 5 rondes gespeeld waarbij iedereen elke ronde een andere dubbelpartner had. De wedstrijden werden gespeeld over 2 games die tot de 21 gingen. Voor de Taverzospelers was dit misschien wel even wennen maar het duurde niet lang. Door het spelen met handicappunten kwamen er verrassende uitslagen en werden er leuke partijen gespeeld.

Na de laatste ronde, ondertussen kijkend naar de halve finale darten tussen Mighty Mike en Barney, heeft Andre Leijh de punten bij elkaar opgeteld en kwamen we tot de onderstaande top drie:

  1. Benjamin Slijper
  2. Bert de Kleine
  3. Andre Leijh

Na een gezellig en geslaagd toernooi hebben we het toernooi en het jaar 2016 afgesloten met een glas champagne en getoost op 2017 en het volgende Oliebollentoernooi.

tekst: Edgar v.d. Meer

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Janssen C.P.J. / 30 januari 2017 om 13:22

    Graag wil ik (overdag in de weekends)) wedstrijden bezoeken, waar kan ik deze info vinden ?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter