Eerste 60 inschrijvingen Taverzo Open weekend binnen!

Met nog iets meer dan 1,5 maand te gaan tot het 4de Taverzo Open weekend op 5 & 6 januari heeft de toernooileiding de eerste 60 aanmeldingen ontvangen. Maar er is plaats voor nog veel meer spelers!

Jeugd: van starter tot landelijke speler
Het jeugdtoernooi op zaterdag 5 januari is voor iedere jeugdspeler. Er is een speciaal programma voor de starters van 10 tot ongeveer 14 uur (inschrijfgeld € 5,-) en voor de afdelingsspelers en de landelijke spelers wordt er van 10 tot maximaal 18 uur gespeeld (inschrijfgeld € 10,-).

Taverzo heeft zelf een flinke groep beginners en roept vooral verenigingen in de buurt op om ook hun starters in te schrijven. Naast wedstrijdjes worden er ook andere tafeltennis gerelateerde activiteiten georganiseerd voor de beginners, waardoor de aandacht niet alleen maar op de wedstrijden ligt.

Senioren: alle licenties welkom!
De zondag staat in het teken van het seniorentoernooi en dat beloofd nu al een leuk toernooi te worden. Het grootste deel van de inschrijvingen dat is binnen gekomen is voor de zondag. Spelers van allerlei niveaus, A/B licentie t/m H licentie, hebben zich inmiddels ingeschreven.

Extra voor de spelers in de hoogste klasse is het prijzengeld dat beschikbaar is gesteld voor de Top 4.

Meer weten of inschrijven? Neem contact op met de toernooiorganisatie via toernooi@taverzo.nl.

 

Convocatie Taverzo Open 2019 jeugd

Convocatie Taverzo Open 2019 senioren

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter