Eerst NK en daarna toewerken naar play-offs

Met de 6-0 overwinning tegen Wijzenbeek Westa heeft Enjoy & Deploy Taverzo zich verzekerd van de eerste plaats in de eredivisie. Met een indrukwekkend aantal van 60 punten in 12 wedstrijden staat het team 12 punten voor op De Treffers Klazienaveen.

De spelers zullen zich nu vooral richten op de nationale kampioenschappen. Roel Bogie en Martin Khatchanov zullen zich mengen in de strijd in Zwolle bij het Nederlands kampioenschap om titelverdediger Ewout Oostwouder en de andere favorieten te bestrijden. Julien Indeherberg twijfelt nog over deelname aan het Belgisch kampioenschap aangezien hij nog altijd te veel wedstrijden op één dag wil vermijden.

Vanaf april zal de strijd om het landskampioenschap voor teams gaan los barsten in de play-offs. Tot die tijd is het vooral spannend in de strijd om plek 4. Naast Westa, maken Scylla en FVT nog kans op de vierde plaats. Een plek die niet alleen recht geeft op deelname aan de halve finales, maar ook deelname aan de eredivisie voor volgend seizoen garandeert. De nummers 5 t/m 8 moeten dat maar afwachten aangezien ook de onderste teams via play-offs bepalen wie in aanmerking komt voor degradatie.

Foto, gemaakt door Elsbeth Parmentier fotografie: Petér Sebestyén

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter