Dubbele punten bij de zomerspelen

De derde ronde van de zomerspelen was ‘Dubbele punten’. Tijdens deze avond kreeg je op je eigen opslag of die van de tegenstander niet 1 maar 2 punten. Na het powerplay van vorige week was het voor de deelnemers fysiek allemaal goed te doen maar was het af en toe wel je hoofd breken bij de puntentelling, kreeg ik nou 1 of 2 punten??

Er werd deze avond een grote poule gespeeld (9-kamp); iedereen speelde 2 games tegen elkaar. Na het neerdalen van alle stofwolken van de wedstrijden bleek Jerry de sterkste van de avond gevolgd door Wianka. Voor de 3e plaats moest er een beslissende game gespeeld worden tussen Dennis en Jozef die evenveel punten hadden behaald en onderling 1-1 gespeeld hadden. Voor Jozef was het alweer de tweede zomerspelen op rij dat hij een extra game moest spelen voor de prijzen. Deze extra game werd uiteindelijk gewonnen door Dennis.

Na deze avond heeft Wianka een kleine voorsprong gepakt (2 punten) op Jozef voor de wisselbeker. Hierdoor blijft het ongekend spannend. Blijft het een strijd tussen deze twee spelers of gaan er nog meer spelers zich mengen in deze strijd? Aankomende week spelen we tijdens de zomerspelen ‘forehand en backhand only’.

Meedoen?

Stuur even een mail naar taverzo2020@gmail.com en tot op een van aankomende zomerse dinsdagavonden (20.00 uur)!

tekst: Frans Zweipfenning

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

  • Taverzo / 7 augustus 2020 om 19:26

    Aankomende week spelen we tijdens de zomerspelen ‘forehand en backhand only’.

    Meedoen?
    Stuur even een mail naar taverzo2020@gmail.com en tot op een van aankomende zomerse dinsdagavonden (20.00 uur)!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter