Drumchapel komt aanstaande zondag in gewijzigde samenstelling naar Zoetermeer

Aanstaande zondag is de return van de derde ronde in de ETTU Cup tussen Enjoy & Deploy Taverzo en het Schotse Drumchapel. Het team onder leiding van hoofdcoach Terry McLernon MBE haalt voor aankomend weekend de voormalig top 100 speler Liu Song over uit Frankrijk. Door drukke werkzaamheden als restauranteigenaar ontbrak de voor Argentinië uitkomende Chinees nog in Glasgow 3 weken terug. 

Het team van de Britse kampioen bestaat uit:

                                         Naam Informatie
Terry McLernon MBE Coach – Terry McLernon is voorzitter en hoofdcoach van de club. Hij is de man die de club heeft opgericht en opgebouwd van 1 tafel iets meer dan 25 jaar geleden naar nu meer dan 100 tafeltennistafels verspreid over scholen, clubs en sportcentra.
David McBeath International van het Engelse team met een World Ranking van 265. Als beste prestatie versloeg hij op het Zweeds open de Japanner Yoshimura (WR 24).
Liu Song Voormalig top 100 speler. Geboren in China en lid van het Chinese nationale team tussen 1990 en 1994 en Nationaal junior kampioen in 1991. Later verhuisde zijn familie naar Argentinië en won hij de gouden medaille tijdens de Pan American Games in 2011 en deed in 2008 en 2012 aan de Olympische Spelen.
Yaser Razouk Nationaal Schots junioren kampioen in 2017 en speler van het Schots juniorenteam tijdens de EJK. Won een medaille tijdens het zeslanden toernooi.
Craig Howieson Speler van het Schotse nationale team. Craig won medailles op de Common Wealth Games en is 9-voudig Schots kampioen dubbel.

Aanstaande zondag dit topteam aan het werk zien tegen Enjoy & Deploy Taverzo ga dan naar www.taverzotickets.nl, de wedstrijd begint om 13:00.

Foto’s gemaakt door Studio Cee (Terry McLernon MBE, Liu Song) en Elsbeth Parmentier (David McBeath, Yaser Razouk en Craig Howieson).

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter