Double Trouble

De zomer gaat alweer naar het einde en het nieuwe competitieseizoen is in zicht. Met een beetje goede hoop is er kans dat er weer gedubbeld gaat worden. Voor velen is dit lang geleden dus leuk om weer te doen in de zomercompetitie. In het begin een beetje onwennig, maar na enkele games werden er mooie rally’s gespeeld.

Er zijn in verschillende samenstellingen veel korte wedstrijdjes gespeeld en puntjes gesprokkeld. Zo hadden Theo en Jan Peter 11 punten bijeengeraapt en waren Rinus en Frans de puntenpakkers met 13 punten. In een allesbeslissende finale wonnen Frans en Jan Peter van Rinus en Theo, wat de eindstand heeft bepaald. Brons voor Jan Peter, zilver voor Rinus en goud voor Frans (zie foto).

Op de achtergrond is er nog een strijd gaande voor de wisselbokaal. Met een vierde plek wist Theo de koppositie over te nemen en hij wordt hierin op de voet gevolgd door Elodie en Rinus. De strijd is dit jaar dan ook ongekend spannend met nog één wedstrijd te gaan. Voor de volledigheid hieronder de top 5:

1. Theo de Boer (34 punten)
2. Elodie Springer (30 punten)
3. Rinus Traanman (30 punten)
4. Wianka Overbeeke (24 punten)
5. Harald Hanemaaijer (22 punten)

In de laatste week spelen we het handicaptoernooi met het oog op de naderende competitie, zijn er weer dagprijzen te winnen en wordt de grote wisselbeker overhandigd aan de allround-kampioen van 2021.

 

Tekst en foto: Remco

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter