De Z van Zomerspelen

Z-pingpong is dit jaar het tweede onderdeel van de zomerspelen. Deze variant staat garant voor zwoegen, zweten en zwaar afzien. Acht dappere deelnemers zijn weer de strijd aangegaan in een achtkamp. Ondanks het korte format van wedstrijden met twee games voelt het harde slaan en het rennen bijna als een uitputtingsslag. Survival of the fittest na de coronatijd… op grote afstand.

Na de vele wedstrijden was Frans ongeslagen en duidelijk de sterkste. Achter Frans was het bijzonder spannend waar Wianka en Jozef evenveel punten behaalden en onderling een gelijkspel noteerden. Een beslissende extra game moest de doorslag geven en opnieuw werd de neutrale toeschouwer getracteerd op harde aanvalsballen van Wianka en sterk verdedigend werk van Jozef met lange rally’s als resultaat. Hier werd het harde werken beloond en Jozef mocht het zilver in ontvangst nemen en Wianka het brons. Met de uitsluiting van organisatoren voor de wisselbeker is er een mooie tweestrijd aan het ontstaan, waarbij Wianka en Jozef de koppositie nu moeten delen.

Volgende week gaan we door met dubbele punten check ook de website voor de tweede helft van de zomerspelen. Meedoen? Stuur even een mail naar taverzo2020@gmail.com en tot op een van aankomende zomerse dinsdagavonden!

tekst: Remco Brandenburg

close

Taverzo nieuwsbrief

Laat een reactie achter