Contributie en vrijwilligersbijdrage per 1 juli 2019

Op de laatste Algemene Ledenvergadering van Taverzo zijn de contributiebedragen en de vrijwilligersbijdrage per 1 juli 2019 vastgesteld zoals hieronder opgenomen. Voor de senioren onder de 65 jaar wijzigt er niets. De contributie voor de senioren 65+ wordt goedkoper en de contributie voor de jeugd gaat ietsje omhoog. De motivatie hiervoor is dat de jeugdleden relatief het meeste kosten en de meeste faciliteiten krijgen. De bedragen voor de recreanten senioren (onder 65 jaar) en jeugd zijn gelijkgetrokken. De vrijwilligersbijdrage gaat ook omhoog, maar is uiteraard terug te verdienen. De reden hiervoor is dat het nog steeds lastig is om alle taken uitgevoerd te krijgen en we overbelasting van de huidige vrijwilligers willen voorkomen. De contributie is inclusief de opslag voor de NTTB.

Nieuwe KWARTAALbedragen per 1 juli 2019
 • Competitie senioren tot 65 jaar (NTTB) € 60,00
 • Competitie senioren 65+ (NTTB) € 55,80
 • Competitie jeugd (NTTB) € 51,10
 • Recreanten senioren tot 65 jaar € 42,60
 • Recreanten senioren 65+ € 38,80
 • Recreanten jeugd € 42,60
 • UBT-toeslag € 3,00
 • Vrijwilligersbijdrage (terugverdienbaar) € 15,00

Eenmalig tafeltennissen per keer: € 4,00

Vrijwel iedereen betaalt via automatische incasso. De nieuwe bedragen worden automatisch aangepast. Als je niet via automatische incasso betaalt, pas dan zelf je (periodieke) overschrijving aan.

Leden waarvan wij het juiste e-mailadres hebben, ontvangen per kwartaal een factuur, ook als je via automatische incasso betaalt. Let op: de e-mailadressen van de nieuwsbrief (waarvoor iedereen zichzelf aanmeldt of afmeldt) zijn niet gekoppeld aan de e-mailadressen in ons ledenbestand en contributieadministratie. Geef zonodig het juiste e-mailadres door aan secretaris@taverzo.nl

close

Taverzo nieuwsbrief

1 Reactie

 • Machteld Noordhuizen / 27 juni 2019 om 21:15

  Goedenavond, vanochtend waren mijn vriendin en ik in de Taverzône om kennis te maken met uw vereniging. Wij denken erover om als 65+ te gaan tafeltennissen. Helaas troffen wij niemand in het gebouw aan. Ook telefonisch konden wij niemand bereiken. Door andere bezigheden zijn wij aangewezen op de donderdag. Kunt u mij bevestigen dat de kennismaking donderdag a.s. wel mogelijk is? Met vriendelijke groet.
  Machteld Noordhuizen

  Beantwoorden

Laat een reactie achter